Quantcast

http://picasion.com/

Γκολάρα με τα χρώματα της Εθνικής πέτυχε ο Μεληκιώτης

ΤΡΕΛΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ
Ισόπαλος με 2-2 έληξε ο αγώνας των Εθνικών ομάδων Ελπίδων Ελλάδας και Κύπρου που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Στάδιο «Dimco Αμμόχωστος Επιστροφή». Πολύ καλή εμφάνιση από την Εθνική μας, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2- 0 κατάφερε στο τέλος του παιχνιδιού να ισοφαρίσει. Κορυφαίος πρωταγωνιστής
της συγκεκριμένης αναμέτρησης ο Βεροιώτης μεσοεπιθετικός Δημήτρης Μελικιώτης, ο οποίος πέτυχε ένα σπάνιο ομορφιάς γκολ με αριστουργηματικό πλασέ. Η ομάδα της Κύπρου κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Φράγκου και Καρό, με την Ελλάδα να μειώνει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, με τέρμα που πέτυχε ο χαφ της «Βασίλισσας».
Η ισοφάριση για την Εθνική έγινε στο 86' 
 με πέναλτι (σε χέρι του Κούσουλου μέσα στην μεγάλη περιοχή) που εκτέλεσε ο Σάλιακας. Αξίζει να σημειωθεί πως η Κύπρος στο πέμπτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε την ευκαιρία του αγώνα με το Γουίλερ να πλασάρει έξω προ κενής εστίας από ένα μέτρο. Ενθαρρύντική η εμφάνιση της Εθνικής Ελπίσων, η οποία θα αγωνιστεί σε επίσημες υποχρεώσεις από τον ερχόμενο Μάρτιο. 


Κύπρος (Ν. Ανδρονίκου): Α. Χριστοδούλου (70' Τασουρής), Α, Καρό (61΄ Α. Φραγκέσκου), Χρ. Γούιλερ, Ρ. Αναστασίου, Κ. Παναγή (46' Λίλλης), Φ. Κατελάρης, Α. Φράγκου (70' Κουμής), Ι. Πίττας (55' Ηλία), Θ. Ιωσηφίδης (70' Λιασίδης), Ι. Κούσουλος, Μ. Νικολάου (61' Ψάλτης).

Αναπληρωματικοί: Κ. Κυριάκου Γ. Κατσιάτης.

Ελλάδα (Α. Νικοπολίδης): Π. Ντούνης, Ε. Σιάλακας, Α. Ρούσος, Γ. Κυριακόπουλος, Ο. Χατζητέρζογλου, Κ. Πλέγας, Κ. Γαλανόπουλος, Π. Ορφανίδης, Δ. Μελικιώτης, Ευθ. Κουλούρης, Γ. Μανθάτης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικόλας Αθανασίου με βοηθούς τους Νίκος Εγγλέζου, και Γιώργο Σάββα. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Τιμόθεος Χρίστου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ