Quantcast

http://picasion.com/

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και παρουσιαστές, όλοι στο «Στάσου Μύγδαλα»

Παρέλαση καλλιτεχνών και προσώπων της ελληνικής showbiz το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο μεζεδοπωλείο «Στάσου Μύγδαλα». Παραστάσεις, συναυλίες και event που διοργανώθηκαν στη Βέροια, έφεραν στην πόλη μας πολλούς γνωστούς, ηθοποιούς, τραγουδιστές και dj's και κανείς δεν έφυγε προτού πάρει μια γεύση από το «Στάσου Μύγδαλα». Γιατί μπορεί να
βρέθηκαν στη Βέροιας για επαγγελματικές υποχρεώσεις, το top σημείο συγκέντρωσης, γεύσης και διασκέδασης της πόλης μας δε το χάνει κανείς! Το Σάββατο το βράδυ, η τραγουδίστρια Λιζέτα Καλημέρη και ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής, αμέσως μετά την εμφάνισή τους στο Βεροιώτικο κοινό, επισκέφθηκαν το αγαπημένο μεζεδοπωλείο μαζί με όλους τους συντελεστές της συναυλίας. 
Λίγο νωρίτερα, η τραγουδίστρια Μαλού μαζί με τον παρουσιαστή και Ντί Τζέι Τάσο Ριζόπουλο, πήραν δυνάμεις δοκιμάζοντας τη Βεροιώτικη κουζίνα και ετοιμάστηκαν για τη βραδινή τους εμφάνιση στην πόλη μας.

Τον κύκλο τω επισκέψεων του Σαββατοκύριακου «έκλεισαν» ο ηθοποιός Τάκης Χρυσικάκος και η ερμηνεύτρια Γεωργία Νταγάκη, που μετά το τέλος της μεσημεριανής παράστασης «Αναφορά στον Γκρέκο», επισκέφθηκαν, με τους συντελεστές και τους ανθρώπους του ΔΗΠΕΘΕ το «Στάσου Μύγδαλα» για το καθιερωμένο τραπέζι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ