«Ξέρεις που»: Οι γεύσεις που αγαπήσαμε

Στο «Ξέρεις που» πάς για το καλό φαγητό. Πας για τη γεύση και για τα πρώτης ποιότητας ολόφρεσκα υλικά. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα που έχουν αφήσει ιστορία στους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Οι απίθανες γάστρες του, το ονομαστό καραμελωμένο κότσι, το μοσχαράκι από χτένι και η νέα συνταγή: Χοιρινό ψητό στη γάστρα με σάλτσα, σιγομαγειρεμένο γιά 6 ώρες!
Τα χειροποίητα ορεκτικά (μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα γιαπράκια) και οι ολόδροσες σαλάτες ολοκληρώνουν την απόλαυση. Η φετινή πρόταση στις σαλάτες: Λάχανο, καρότο, πράσινο μήλο και ντρέσινγκ λεμονιού με μέλι.







«Ξέρεις που» 

Πιερίων 70