Quantcast

http://picasion.com/

«Περί... Διατροφής» στη Βέροια: Τα πάντα για τη σωστή διατροφή!

Πολλά ακούμε για τη σωστή διατροφή, την απώλεια βάρους ή τα διατροφικά «κόλπα» για να ξεγελάσουμε το μεταβολισμό μας. Φάε αυτό, όχι εκείνο. Μη φας αυτό με εκείνο. Φάε τόσο, μη φας τότε... με αποτέλεσμα η σωστή διατροφή από απλή διαδικασία να μετατρέπεται σε μεγάλο μπέρδεμα. Δες σωστά το θέμα της διατροφής σου, ξεκινώντας από μια επίσκεψη στη διαιτολόγο - διατροφολόγο Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου. Μέσα από την αρχική κουβέντα σίγουρα θα διαπιστώσετε πολλά, μικρά ή και μεγαλύτερα λάθη που κάνετε στην καθημερινή σας διατροφή και σας φορτώνουν με περιττά κιλά χωρίς καν να το καταλάβετε. 
Μαζί θα δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής, κατάλληλο για τις δικές σας γεύσεις και συνήθειες, έτσι ώστε η σωστή διατροφική συνήθεια να σας γίνει τρόπος ζωής και η απώλεια βάρους κάτι όχι τόσο τρομακτικό.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαντάζεστε, αρκεί να το πάρετε απόφαση και να απευθυνθείτε στον κατάλληλο άνθρωπο!
Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου
Εληάς 2, Βέροια
τηλ. 2331072773

Εξατομικευμένη Διαιτολογική Υποστήριξη και Διατροφική Εκπαίδευση για ενήλικες και παιδιά.


Υπηρεσίες:
Διατροφική υποστήριξη & εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για:
- Ρύθμιση σωματικού βάρους (απώλεια &πρόσληψη)
- Παθολογικές καταστάσεις (π.χ. καρδιαγγειακές παθήσεις, υπέρταση, χοληστερόλη, διαβήτη, γαστρεντερικές διαταραχές, ενδοκρινολογικές & μεταβολικές διαταραχές)
- Παχυσαρκία
- Εγκυμοσύνη - Θηλασμός
- Αθλητές - Ασκούμενους
- Aνάλυση σύστασης σώματος και έγκαιρη ανίχνευση καρδιαγγειακού κινδύνου χρησιμοποιώντας την επιστημονικά πιστοποιημένη αρχή της Ανάλυσης Βιο-Εμπέδησης.
- Αξιολόγηση λιπώδους & άλιπης μάζας σώματος
- Συνολική ενυδάτωση οργανισμού & Ενδοκυττάριο - Εξωκυττάριο υγρό
- Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός (BMR)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ