Παρουσιάστηκε στην Αθήνα το βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Το παρελθόν κρατά πολύ»

Το «ταξίδι» παρουσίασης του νέου βιβλίου του Βεροιώτη δημοσιογράφου - συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα «Το παρελθόν κρατά πολύ», συνεχίστηκε με μεγάλη συμμετοχή κόσμου στην Αθήνα, σε εκδήλωση που διοργάνωσαν οι εκδόσεις «Εντύποις» και το περιοδικό «Ατέχνως», την Κυριακή 27 Νοέμβρη στο Γκάζι. Την εκδήλωση μεταξύ άλλων τίμησαν με τη παρουσία τους ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, η συγγραφέας Ιωάννα Καρυστιάνη, ο ποιητής Αντώνης Φωστιέρης καθώς και πολιτικοί προερχόμενοι από την Ημαθία, όπως ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κονοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Αγγέλος Τόλκας πρώην υφυπουργός και ο Σωτήρης Κουπίδης πολιτευτής του Ποταμιού. 
Επίσης και πολλοί παλιοί φίλοι και συναγωνιστές από τα φοιτητικά χρόνια του συγγραφέα, που παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Αθήνα πήραν μέρος στην εκδήλωση.
Για το βιβλίο μίλησαν ο Ηρακλής Κακαβάνης, συγγραφέας, δημοσιογράφος («Ατέχνως»), ο Στέλιος Κανάκης, συγγραφέας, εκπαιδευτικός (Εκδόσεις Εντύποις) και ο ίδιος ο συγγραφέας που έκανε μία αναφορά και στο θάνατο του Φιντέλ Κάστρο, ενώ ταυτόχρονα συζήτησε με το κοινό, ενθυμούμενος και στιγμιότυπα από τη φοιτητική του ζωή στην Αθήνα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις