Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ιδανικό ξεκίνημα για τους νεαρούς κολυμβητές του ΝΗΡΕΑ Βέροιας

Με το δεξί ξεκίνησαν οι κολυμβητές/τριες του Νηρέα Βέροιας της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την φετινή χρονιά. Τα νεαρά δελφίνια ηλικίας 9-12 ετών πήραν μέρος στις 15 Οκτωβρίου στα Αλεξάνδρεια Junior στο εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης, ενώ στο ίδιο κολυμβητήριο αγωνίσθηκε και η αγωνιστική ομάδα στις 4-6 Νοεμβρίου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι όλοι οι αθλητές του Νηρέα έκαναν πολύ καλές επιδόσεις και παρουσίασαν σημαντικές βελτιώσεις από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Οι αγώνες αυτοί αποτέλεσαν τα πρώτα τεστ για τους προπονητές με στόχο να δουν την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών τους, να επισημάνουν τα λάθη και να τα διορθώσουν.

Τα σημαντικότερα αποτελέσματα των αθλητών του αγωνιστικού τμήματος ήταν τα εξής:



Η συστηματική δουλεία των προπονητών των τμημάτων Θεοδωρίδη Χρήστου και Παπαδοπούλου Μαρίας έχει ως αποτέλεσμα την συνεχή άνοδος των αθλητών και της κολύμβησης γενικότερα στην πόλη της Βέροιας.





Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος 7 αθλητές του Νηρέα εντάχθηκαν στο πρόγραμμα επίλεκτων της κολυμβητικής ομοσπονδίας. Αυτοί είναι οι : 

Καρατζιούλας Σταύρος, 
Φύκατας Μιχαήλ, 
Καραίσκου Άννα, 
Μπαρμπαρούσης Γιώργος, 
Διαμαντοπούλου Κυριακή , 
Φυκατας Γιώργος, 
Μπαρμπαρούση Ήλια .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ