Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σε λειτουργία στη Βέροια το μηχάνημα - θαύμα της κινησιοθεραπείας και φυσικοθεραπείας

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΛΠΑΝΑ
Η πρόοδος στην ιατρική τεχνολογία μπορεί να κάνει θαύματα. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το υπερεπαγωγικό σύστημα (SIS) της BTL, που προσφέρει μια καινοτόμο και ξεκούραστη πρακτική θεραπεία, με εξαιρετικά αποτελέσματα που περιλαμβάνουν την μείωση του πόνου, την επούλωση καταγμάτων, την
μυοχαλάρωση, την μυοδιέγερση και την κινητοποίηση αρθρώσεων. Το επαναστατικό αυτό μηχάνημα έφερε αποκλειστικά για τη Βέροια το Κέντρο Κινησιοθεραπείας και Φυσικής Αποκατάστασης του Παναγιώτη Παλπάνα στη Βικέλα 1. 
Το βασικό του χαρακτηριστικό είναι τα εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας φορά εφαρμογής του. 
Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2331071555 και 6977 335334, για πληροφορίες και ραντεβού.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ
Η κινητοποίηση των αρθρώσεων επιτυγχάνεται μέσω των επαναλαμβανόμενων συσπάσεων των μυών που περιβάλουν την αθρική κάψα. Η επαναλαμβανόμενη αυτή σύσπαση αντικαθιστάτην χειροκίνητη κινητοποίηση της άρθρωσης, η οποία οδηγεί στην αποκατάσταση της κίνησης.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ
Το υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην προσβεβλημένη περιοχή και υποστηρίζει την δημιουργία των αγγείων και του πώρου. Επομένως βοηθά στην προοδευτική δημιουργία του χόνδρου και την ανακατασκευή των οστών.

ΜΥΟΔΙΕΓΕΡΣΗ
Η αλληλεπίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μέσα στον νευρομυικό ιστό, οδηγεί σε νευρική εκπόλωση και μυικές συσπάσεις. Ανάλογα με την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης, μπορεί να επιτευχθεί μυική ενδυνάμωση.

ΜΕΙΩΣΗ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Η μείωση του αυξημένου μυικού τόνου επιτυγχάνεται επηρεάζοντας σε νωτιαίο επίπεδο τον έλεγχο του μυικού τόνου. Αυτός ο μηχανισμός ενδείκνυται για την θεραπεία παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος, όπως είναι και η σπαστικότητα.



HIGHLIGHTS ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
- Ήπια θεραπεία για τον ασθενή και εύκολη εφαρμογή για τον χειριστή.

- Ο εφαρμοστής εστιασμένου πεδίου εξασφαλίζει ακρίβεια στην θεραπεία

- Η τοποθέτηση του εφαρμοστή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος

- Μοναδική τεχνολογική λύση, εγγυάται άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ