Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρουσιάστηκε στους εκπαιδευτικούς από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας η παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο»

Την παράσταση «Αναφορά στον Γκρέκο» του Νίκου Καζαντζάκη σε θεατρική προσαρμογή και σκηνοθεσία του Τάκη Χρυσικάκου, επέλεξε για το φετινό χειμώνα η νεανική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας, την οποία και παρουσίασε το πρωί της Κυριακής 6/11 στους εκπαιδευτικούς. Η ερμηνεία του Τάκη Χρυσικάκου καθηλωτική, όσο και της Γεωργίας Νταγάκη στη λύρα
και το τραγούδι. Μαζί τους και ο εξαίρετος μουσικός Μανώλης Ανδρουλιδακης παίζοντας κλασική κιθάρα.Ένας διάλογος λόγου και μουσικής που έδενε άψογα με το έργο και συγκίνησε. 
Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε συζήτηση του ερμηνευτή με τους εκπαιδευτικούς, καθώς το έργο απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας θα παρουσιάσει σε σχολεία Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.
«Φύγαμε σκεπτικοί αλλά υπερήφανοι από την παράσταση», ήταν τα λόγια του κ. Χρισικάκου όταν ερωτήθηκε για τις αντιδράσεις του κόσμου βλέποντας την παράσταση. «Πριν από κάθε παράσταση μιλάω με τους μαθητές, τους προετοιμάζω για το τι πρόκειται να δουν και πάνα παραμένουν ήσυχοι  και προσηλωμένοι στο έργο».
Από τη Δευτέρα 6 έως και την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 10 π.μ. θα δίδονται παραστάσεις για τους μαθητές γυμνασίων, λυκείων στο θέατρο της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών στη Βέροια, Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στο Δημοτικό θέατρο Νάουσας, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Διοικητηρίου στην Έδεσσα, Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών και υπάρχει προγραμματισμός για Κατερίνη, Λιτόχωρο.

Προγραμματίζεται επίσης βραδινή παράσταση για το κοινό.
Για πληροφορίες, για τον προγραμματισμό και κλείσιμο ημερομηνίας παρακολούθησης της παράστασης μπορείτε να απευθύνεστε στους παρακάτω τηλεφωνικούς αριθμούς της ΚΕ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας 2331078140, & 142

fax: 2331029714 και στο email: dipethever@yahoo.gr





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ