Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γνωστή πολιτικός της Βέροιας στο πλευρό του Μαρινάκη - Ποια είναι;

Στην αίθουσα των VIP του γηπέδου «Καραισκάκης» βρέθηκε μια πολύ γνωστή πολιτικός της Βέροιας, η οποία ασχολείται έντονα με τον αθλητισμό της πόλης μας. Μάλιστα, στο περιθώριο της επίσκεψή της, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δέχθηκε να φωτογραφηθεί μαζί της και έπλεξε το εγκώμιο του πατέρα
της, ο οποίος έχει αφήσει την δική του σφραγίδα στα γήπεδα όχι μόνο της Ημαθίας, αλλά και της Ελλάδας γενικότερα. Ο λόγος φυσικά για την δημοτική σύμβουλο της Βέροιας Χριστίνα Γαϊτάνου. Η ίδια, λίγη ώρα μετά την συνάντησή της με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων», από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τόνισε τα εξής:
«Όταν περνάς στο «Καραισκάκη» δεν είσαι ούτε Δημοτική Σύμβουλος, ούτε Πρόεδρος, ούτε καλεσμένη του Ψινάκη. Είσαι η κόρη του Γαϊτάνου, του προπονητή απο τον Βορρά με τη μεγάλη του αγάπη για τη «Βασίλισσα του Βορρά», τη Βέροια. Θρυλική η νίκη που πέτυχε η Βέροια στον Πειραιά και χάλασε τη φιέστα των «καλεσμένων ερυθρόλευκων», 1997-98 με 2-0. Ο Μαρινάκης σε αναγνωρίζει, μιλάει με τα καλύτερα λόγια και εσύ συνειδητοποιείς ότι το όνομά σου είναι ότι πιο «ακριβό» θα φορέσεις ποτέ σου! Μακάρι η «Βασίλισσα του Βορρά» να καταφέρει να ξαναζήσει τέτοιες επιτυχίες»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ