Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρισμός «Βόμβα»: Τίτλοι τέλους για Γιώργο Λιάγκα - Φαίη Σκορδά!

Ποια Angelina Jolie και ποιος Brad Pitt; Ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έπεσε στην κυριολεξία σαν βόμβα και το διαζύγιό τους "ρίχνει" το Βεροιώτικο internet. Το γνωστό ζευγάρι μετά από χρόνια γάμου και δυο παιδιά έχει αποφασίσει να χωρίσει και η αποκάλυψη έπεσε σαν βόμβα και προκάλεσε σάλο! «Θα μας ενώνουν για πάντα τα παιδιά μας» δηλώνει το διάσημο,
πρώην πια, ζευγάρι στην Reallife, επιβεβαιώνοντας το χωρισμό. Υπάρχουν δε πληροφορίες πως εδώ και σχεδόν ένα μήνα, ζουν σε χωριστά σπίτια.

Η παρουσιάστρια, άλλωστε, το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν συνεχώς μόνη είτε με τους γιους της αλλά όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που προκαλούσε αίσθηση για το ζευγάρι, που πρόσφατα βίωσε ακόμη έναν χωρισμό, αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή τη φορά.

Φυσικά η είδηση πως χώρισαν Λιάγκας – Σκορδά δεν γινόταν να μην απασχολήσει τις εκπομπές που ήταν στον «αέρα» το μεσημέρι του Σαββάτου (05.11.2016). Η είδηση έγινε θέμα συζήτησης.


«Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα». Αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ