Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κανένα ίχνος σατανισμού πίσω από τη διπλή αυτοκτονία στην Ημαθία

Διαψεύδει η Ελληνική Αστυνομία «πληροφορίες» ή «φήμες» σχετικά με «σκιές» παγανισμού και σατανισμού στην αυτοκτονία 17χρονου στην Ημαθία στις 21 Σεπτεμβρίου. Λίγες εβδομάδες αργότερα, αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο -πέφτοντας στις ράγες του τρένου- και η συνομήλικη φίλη του. Οι δικηγόροι των δύο οικογενειών σε τηλεοπτικές εμφανίσεις τους άφησαν να πλανάται ένα
πέπλο μυστηρίου σχετικά με τις δύο αυτοκτονίες. Χωρίς ουσιαστικά στοιχεία και τοποθετώντας μόνο ορισμένα κομμάτια του παζλ, επέτρεπαν σε κάποιους να θεωρήσουν ότι μπορεί πίσω από τις δύο αυτοκτονίες, και ειδικά εκείνη του 17χρονου, να υπάρχει παγανιστικός ή σατανιστικός «δάκτυλος». «Κατά τη διάρκεια της έρευνας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί ίχνος παγανιστικής ή σατανιστικής σκιάς στις δύο υποθέσεις. Η μέχρι τώρα έρευνα δεν μας έχει οδηγήσει προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση. Πληροφορούμαστε μέσω του Τύπου ότι έχουν ειπωθεί κάποια πράγματα. Ορισμένα από αυτά τοποθετούνται στο στόμα των γονέων. Οι γονείς των παιδιών έχουν καταθέσει και δεν μας ανέφεραν τίποτα το ύποπτο. Θα κληθούν και πάλι για εξηγήσεις…», δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας, Γιώργος Τουλίκας.
Τόσο ο 17χρονος όσο και η συνομήλικη φίλη του προέρχονται από διαλυμένες οικογένειες. Ο πατέρας του 17χρονου είναι στη φυλακή. Ο νεαρός φέρεται να έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ πριν από καιρό είχε απασχολήσει το Τμήμα Ανηλίκων Θεσσαλονίκης για υπόθεση «εκούσιας ασέλγειας» στην οποία εμπλέκονταν και ένας 55χρονος. Η κοπέλα αντιμετώπιζε και αυτή σοβαρά οικογενειακά προβλήματα, χωρίς όμως να έχει νοσηλευτεί. Σε αυτό το πλαίσιο, οι δικηγόροι εμφανίστηκαν σε τηλεοπτικές εκπομπές και άφηναν υπονοούμενα, όπως ότι ο 17χρονος είχε πει στη μάνα του ότι υπάρχει μια μορφή «εκκλησίας» για παγανιστές στην Αθήνα, ενώ και η ημερομηνία της αυτοκτονίας του (21 Σεπτεμβρίου) θεωρήθηκε… ύποπτη επειδή είναι η ισημερία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ