Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αλέφαντος: «Μ' αυτόν στα ουράνια ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλός, θεαματικός είναι μπροστά, ταχύτατα αυτά τα δύο εξτρέμ, ειδικά ο Ροντρίγκες θα ξαναπώ ότι πρέπει να κάνει τα 100 μέτρα σε κάτω από 11 δευτερόλεπτα. Κατοστάρης είναι. Αν δεν ήταν χασογκόλης θα έπαιζε σε μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο. Ο Γκαλέτι λόγου χάρη σκόραρε, ο Μιραλάς σκόραρε, αυτή είναι η διαφορά, το γκολ, πληρώνεται ακριβά το γκολ.
Αν είχε βάλει κι άλλες γκολάρες ο Ροντρίγκες, σαν και αυτή που έβαλε μέσα στη Φιορεντίνα, δεν θα ήταν εδώ. Θα έπαιζε στο Καμπιονάτο με τα χρώματα της Ίντερ! Έναν φορ εξίσου γρήγορο με τα δύο εξτρέμ, αν έβρισκε ο ΠΑΟΚ και ξέμπλεκε από τους Αθανασιάδηδες και τους Κουλούρηδες θα είχε μεταμορφωθεί ως ομάδα. Τους το έλεγα από τα φιλικά του καλοκαιριού. Χάσανε μεγάλη ευκαιρία να φτιάξουνε τριάδα επιθετική που θα τους σήκωνε στα ουράνια. Αν είχαν έναν γκολτζή που θα έβαζε 20 γκολάκια στα πρωτάθλημα, τώρα θα ήταν πιο πάνω στην βαθμολογία και από τον Ολυμπιακό!
Πήρε την πρόκριση ο Ολυμπιακός, αλλά ήταν μια κακή βραδιά του Μπέντο, δίκαια ο κόσμος φώναζε το όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες, θα τα αναλύσω όλα. Και για να λέμε την αλήθεια, δεν είναι επιτυχία σε ένα όμιλο με ομάδες όπως η Αστάνα, η Γιουνγκ Μπόις και ο ΑΠΟΕΛ να είσαι δεύτερος στη βαθμολογία αυτή τη στιγμή. Ασχολείται τόσο καιρό ο Μπέντο με μία 11άδα, μόνο ενώ ο Ολυμπιακός έχει δύο 11άδες. Με τα τερτίπια του μειώνει το ρόστερ που έφτιαξε ο Μαρινάκης. Παίκτες όπως ο Ντομίνγκες, ο Μαρίν, ο Πάρντο θα έπαιζαν βασικοί στον Παναθηναϊκό, καλά για ΑΕΚ δεν το συζητάμε. Κι εσύ τους αφήνεις εκτός 18άδας; Τι πάγκο είχες με τη Γιουνγκ Μπόις. Πιτσιρίκια είχες και γι' αυτό δεν τόλμαγες να κάνεις αλλαγή ως το 81'! Ο Πάρντο είναι ο καλύτερος εξτρέμ του Ολυμπιακού. Εγώ σας το λέω. Άμα όμως τον χαντακώνεις και τον καταρρακώνεις και του δείχνεις ότι δεν τον πας με τίποτα, τι προσφέρεις; Δηλαδή υπήρχε Σεμπά χθες στο γήπεδο, έκανε μία ευκαιρία; Ο Ελιουνούσι έχασε ένα γκολ πάνω στη γραμμή που άμα σταματούσες έναν ταξιτζή έξω από το Καραϊσκάκη και του έλεγες "έλα εδώ, έχεις παίξει ποτέ σου μπάλα;" ακόμα και "όχι" να σου απαντούσε, θα τον έβαζες μπροστά στη γραμμή και το γκολ θα το έβαζε! Ο Μανθάτης έχει πολύ καλή απαλλαγή, έχει ντρίμπλα, αλλά είναι απελπιστικά τα τελειώματά του. Πρέπει να δουλέψει πάνω σε αυτά πολύ. Και στο σουτ και στη σέντρα. Ο Ρέτσος δεν είναι μπακ αριστερό, δεν μπορεί εκεί. Ο Ολυμπιακός είχε πάντα καλά πλάγια μπακ, τι γίνεται με τον Ομάρ; Αυτός βάζει τους παίκτες τους δικούς του. Μια 18άδα να πέσεις κάτω, με Χουτεσιώτη, Ανδρούτσο, τον άλλο τον πιτσιρικά τον Βραζιλιάνο τον Βιάνα, τον Μπουχαλάκη κ.λπ. Αν του δώσουν του Ολυμπιακού 11 εκ. ευρώ όπως λέγεται από την Κίνα για να πουλήσει τον Ιντέγε, μην το σκέφτεστε! Σέντερ φορ που να μην κάνει μία ντρίμπλα στον Ολυμπιακό, είναι για να τον πουλάς και γρήγορα. Οι μπροστινοί του Ολυμπιακού δεν έκαναν ένα γκολ, αυτό ήρθε από το φάουλ του Φορτούνη. Κα αυτός όμως πεσμένος, άνευρος. Και ο Μάρτινς δεν τράβηξε στο κέντρο. Έχεις τον Καμπιάσο, κάνε την αλλαγή, τι κάθεσαι. Δεν βλέπεις ότι κινδυνεύεις να φας το δεύτερο και να κοντέψεις να αποκλειστείς;
Ο Παναθηναϊκός ήταν ανεκδιήγητος, έχει φάει του κόσμου τα γκολ στον όμιλο, δεν υπάρχει Στραπατσόνι ως προπονητής. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα για το οποίο δεν μιλάνε. Βγαίνεις και κάνεις κάτι δηλώσεις που κι ένας άνθρωπος από τη λαχαναγορά θα έκανε άσχετος με το ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε συνοχή στο γκολ λέει. Ρε μίλα για ποδόσφαιρο! Διδάσκεις μπάλα; Εντάξει έχεις έναν γκαφατζή τερματοφύλακα, τον Στιλ. Στη φάση όμως του δεύτερου γκολ, έχεις διδάξει άμυνα; Χάνει την μπάλα ο Χουλτ έξω από την περιοχή. Όχι μέσα, αλλά αρκετά έξω από την περιοχή. Έχει ο Παναθηναϊκός και τα τρία στόπερ του πίσω. Αλλά κάθονται αγάλματα! Ο Κουτρουμπής είναι στα 5 μέτρα και κοιτάει. Ρε κλείσε πάνω στον παίκτη να μειώσεις την απόσταση από τα 5 μέτρα στα 2,5 μέτρα να σουτάρει πάνω στο πόδι σου, ή να φοβηθεί και να μη σουτάρει. Παιδική χαρά η άμυνα. Βάζει στόπερ βαριά κορμιά. Ο Σάμπα βαρύς, ο Κουτρουμπής βαρύς, ο Ιβάνοφ που μπαίνει αλλαγή δεν μπορεί να στρίψει, ο Μολέντο είναι ο μόνος γρήγορος και τον βάζει αριστερά! Ανεβαίνουν ψηλά ο Κουλιμπαλί και ο Χουλτ, και έχει μεγάλα ρήγματα πίσω. Ανύπαρκτος ο Βιγιαφάνες, τίποτα ο Γουακάσο, ο Ζέκα ο συνηθισμένος και μπροστά ο Λουντ που δεν είναι για εκεί και ο Ιμπάρμπο. Κάνε αυτό που σου έχω πει, φέρε τον Λουντ στα χαφ και βάλε μπροστά τον Γουακάσο. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού δεν είναι το υλικό, όσο ο προπονητής του. Δεν προπονεί σωστά, βγάζει τραυματισμούς, δε στήνει την ομάδα σωστά, δεν κάνει καλό κοουτσάρισμα, είναι αμίλητος στο παιχνίδι. Τους το είχα πει από πέρσι, μην κρατήσετε αυτόν τον προπονητή, δεν άκουσαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ