Quantcast

http://picasion.com/

Ισραηλινοί Τουριστικοί Πράκτορες επισκέφθηκαν τη Βέροια

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 ο Δήμος Βέροιας και συγκεκριμένα η Αντιδημαρχία Τουρισμού είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει 50 Ισραηλινούς Τουριστικούς Πράκτορες οι οποίοι επισκέφτηκαν την πόλη μας στο περιθώριο του ετήσιου Συνεδρίου της Ένωσης Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων - ITTAA (The Israel Association of Travel Agencies and Consultants), που έλαβε χώρα στην Αθήνα 22-24 Νοεμβρίου 2016. Η εκδρομή στη Βέροια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Γραφείο Συνεδρίων και Επισκεπτών Θεσσαλονίκης-TCB και την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων - FEDHATTA ως post-tour του Συνεδρίου, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για μια αγαστή συνεργασία στο μέλλον.

Οι επισκέπτες από το Ισραήλ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Μουσείο των Βασιλικών Τάφων στη Βεργίνα, στην παλαιά εβραϊκή συνοικία της πόλης αλλά και να επισκεφτούν την εβραϊκή συναγωγή όπου προσευχήθηκαν.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μας είχαν την ευκαιρία να γευτούν αυθεντικές τοπικές συνταγές σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης, απολαμβάνοντας ένα μενού τοπικής και γενικά ελληνικής κουζίνας βασισμένο σε αγνά τοπικά προϊόντα του κάμπου της Ημαθίας, με τους ανθρώπους του Δήμου και του εστιατόριου να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την άρτια εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Η επίσκεψη αυτή αναμένεται να έχει τεράστιο αντίκτυπο τόσο στους τουριστικούς πράκτορες όσο και στο κοινό του Ισραήλ γιατί θα προβληθεί μέσω της Ένωσης Ισραηλινών Τουριστικών Πρακτόρων και για το σκοπό αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η επικοινωνία της Αντιδημαρχίας Τουρισμού με τους διοργανωτές του ταξιδιού.

Η Ισραηλινή αγορά αποτελεί μια από τις βασικές αγορές-στόχους για την Αντιδημαρχία Τουρισμού του Δήμου Βέροιας και στην κατεύθυνση αυτή τέτοιες δράσεις προσφέρουν την ευκαιρία στην πόλη μας να προβληθεί στο Ισραηλινό κοινό και να καθιερωθεί ανάμεσα στους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Ισραηλινούς στην Κεντρική Μακεδονία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ