Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κι όμως είναι πλακάκι! Βραβεύτηκε στην Ιταλία και το κατάστημα «λένος» το έφερε στη Βέροια

Με ένα σχέδιο που μιμείται απόλυτα τη λαμαρίνα, ήρθε στη Βέροια «κουβαλώντας» το πρώτο βραβείο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού στη Cersaie 2016, τη Διεθνή Έκθεση κεραμικών πλακιδίων και προϊόντων για την οικοδομή και διακόσμηση μπάνιου, που πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο στην Μπολόνια της Ιταλίας. Το πλακάκι τύπου λαμαρίνα, είναι ότι πιο καινούριο και πρωτοποριακό έχει να παρουσιάσει ο χώρος των πλακιδίων και το κατάστημα «λένος», όντας απόλυτα ενημερωμένο για τις τελευταίες τάσεις στο design, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση, μας το παρουσιάζει αποκλειστικά στη Βέροια, στον εκθεσιακό του χώρο, στην οδό Πιερίων 137.


Το κατάστημα «ΛΕΝΟΣ» δραστηριοποιείται στον χώρο των πλακιδίων και των ειδών υγιεινής από το 1988. Σήμερα, συνεχίζει την πορεία του με αποκλειστικές αντιπροσωπείες, διατηρώντας την γνωστή ποιότητα των υλικών του και τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. 
Σχέδια και προϊόντα που θα αποτελέσουν το «αύριο» στο χώρο των πλακιδίων, το κατάστημα «λένος» μας τα συστήνει στη Βέροια σήμερα! 

Διεύθυνση: Πιερίων 137, Βέροια (έναντι Κωτσόβολου) 
Τηλ. επικοινωνίας: 23310 65450 και 6970985138
Fb: ΛΕΝΟΣ - LENOS
email: lenoschris@gmail.com






ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ