Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αμαραντίδης: «Έπρεπε να λάμψει η αλήθεια»

Μπορεί η θερμοκρασία να έπεσε αισθητά από χθες, αλλά η ατμόσφαιρα στην προπόνηση του Απόλλωνα ήταν μάλλον… θερμή. Παρά την δήλωση - έκπληξη του Δημήτρη Αμαραντίδη, η οποία φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική «Δίκη» και ανατρέπει την πρώτη για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βέροια στις 6 Ιανουαρίου του 2013, δεν υπήρχε «παγωμάρα», παρά
μόνο η αίσθηση της ομαλότητας. Το metrosport.gr συνάντησε τον 30χρονο ποδοσφαιριστή των κοκκινόμαυρων στην προπόνηση και τον ρώτησε για τη συνταρακτική του δήλωση. Δεν είναι και λίγο να παραδέχεσαι πως «αποφάσισα να πω την αλήθεια και για να λυτρωθώ. Ζήτω συγγνώμη από τον ανακριτή,τον κύριο Ανδρεάδη, που δεν κατέθεσα τα πραγματικά περιστατικά του αγώνα Ολυμπιακού - Βέροιας που έγινε στις αρχές του 2013» και μάλιστα να συνεχίζει καταθέτοντας όσα έζησε σε εκείνο το παιχνίδι, ότι δηλαδή -σύμφωνα με όσα ο ίδιος κατέθεσε- υπήρξε παρότρυνση να λήξει το ματς με σκορ 3-0.

Ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια…

Ο Δημήτρης Αμαραντίδης μας είπε ευγενικά ότι δε θέλει να πει πολλά και να δώσει συνέχεια στο θέμα. «Αποφάσισα ότι έπρεπε να λάμψει η αλήθεια. Να ξεκαθαρίσω αυτό που πραγματικά έγινε. Το σκέφτηκα και έπραξα το σωστό. Δε θα ήθελα να πω τίποτα άλλο από εκεί και πέρα», τόνισε στο metrosport.gr με συγκρατημένο χαμόγελο. Φυσικά και είναι δικαιολογημένοι οι φόβοι του, αφού δεν πρόκειται για μία απλή υπόθεση. Το περασμένο ήταν ένα από τα πιο δύσκολα καλοκαίρια στη ζωή του, διότι έπρεπε να πάρει σημαντικές αποφάσεις αλλά και να αποκαταστήσει ορισμένα πράγματα. To έκανε, αφού στήθηκαν «γέφυρες» με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του, αξιολογώντας την εξαιρετική του αγωνιστική παρουσία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ