Νέα καινοτόμος θεραπεία στο Κέντρο Κινησιοθεραπείας του Παναγιώτη Παλπάνα

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 
To Κέντρο Κινησιοθεραπείας και Φυσικής Αποκατάστασης του Παναγιώτη Παλπάνα στη Βικέλα 1, φέρνει αποκλειστικά στη Βέροια μια καινοτόμο θεραπεία, το υπερεπαγωγικό σύστημα (SIS) της BTL. Πρόκειται για μια ξεκούραστη πρακτική θεραπεία, με εξαιρετικά αποτελέσματα που περιλαμβάνουν
την μείωση του πόνου, την επούλωση καταγμάτων, την μυοχαλάρωση, την μυοδιέγερση και την κινητοποίηση αρθρώσεων.
Επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2331071555 και 6977 335334, για πληροφορίες και ραντεβού.

Η τεχνολογία του Υπέρ Επαγωγικού Συστήματος της BTL βασίζεται σε ένα υψηλής ισχύος μαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρεάζει θετικά τον ανθρώπινο ιστό. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, που παράγεται από ένα πηνίο το οποίο είναι τοποθετημένο στον εφαρμοστή, αλληλεπιδρά με το ανθρώπινο σώμα και προκαλεί εκπόλωση του νευρομυϊκού ιστού. Σύμφωνα με την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης και την ένταση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, μπορείτε να επιτύχετε ανακούφιση από τον πόνο, κίνηση των αρθρώσεων, υποστήριξη της διαδικασίας επούλωσης του κατάγματος, χαλάρωση ή ενδυνάμωση μυών.ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ
Η κινητοποίηση των αρθρώσεων επιτυγχάνεται μέσω των επαναλαμβανόμενων συσπάσεων των μυών που περιβάλουν την αθρική κάψα. Η επαναλαμβανόμενη αυτή σύσπαση αντικαθιστάτην χειροκίνητη κινητοποίηση της άρθρωσης, η οποία οδηγεί στην αποκατάσταση της κίνησης.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ
Το υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην προσβεβλημένη περιοχή και υποστηρίζει την δημιουργία των αγγείων και του πώρου. Επομένως βοηθά στην προοδευτική δημιουργία του χόνδρου και την ανακατασκευή των οστών.

ΜΥΟΔΙΕΓΕΡΣΗ
Η αλληλεπίδραση του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου μέσα στον νευρομυικό ιστό, οδηγεί σε νευρική εκπόλωση και μυικές συσπάσεις. Ανάλογα με την επιλεγμένη συχνότητα διέγερσης, μπορεί να επιτευχθεί μυική ενδυνάμωση.
ΜΕΙΩΣΗ ΣΠΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Η μείωση του αυξημένου μυικού τόνου επιτυγχάνεται επηρεάζοντας σε νωτιαίο επίπεδο τον έλεγχο του μυικού τόνου. Αυτός ο μηχανισμός ενδείκνυται για την θεραπεία παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος, όπως είναι και η σπαστικότητα.


HIGHLIGHTS ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
- Ήπια θεραπεία για τον ασθενή και εύκολη εφαρμογή για τον χειριστή.

- Ο εφαρμοστής εστιασμένου πεδίου εξασφαλίζει ακρίβεια στην θεραπεία

- Η τοποθέτηση του εφαρμοστή μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος

- Μοναδική τεχνολογική λύση, εγγυάται άμεσα θεραπευτικά αποτελέσματα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις