Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκμάθηση Autocad 2D και 3D στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος, στα πλαίσια της συνεργασίας με την ACTA, ανακοινώνει την έναρξη τμημάτων της εφαρμογής AutoCAD 2D & 3D. Το AutoCAD είναι μια από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές γενικής σχεδίασης που χρησιμοποιείται παγκοσμίως από αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές, μηχανολόγους, ηλεκτρολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, και γενικότερα για όλους όσους θέλουν να κάνουν ψηφιακή σχεδίαση σχεδίων με υψηλή ακρίβεια.

Ο χειρισμός της εφαρμογής επιτρέπει τόσο τη σχεδίαση σε δύο διαστάσεις για τη δημιουργία τεχνικών σχεδίων, όσο και τη σχεδίαση σε τρεις διαστάσεις για την επεξεργασία εικονικών μοντέλων. Μέσα από πρακτικές εφαρμογές του προγράμματος μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε το AutoCAD και να παράγετε τα δικά σας σχέδια με τον σωστό τρόπο. Η γνώση χειρισμού της εφαρμογής AutoCAD θεωρείται σημαντικό εφόδιο σε όποιον ασχολείται με το τεχνικό σχέδιο, ακόμα και χρήστες άλλων εφαρμογών.
Η εκμάθηση του AutoCAD χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Το πρώτο και βασικό επίπεδο, διάρκειας 30 ωρών, αφορά την εκμάθηση του ίδιου του περιβάλλοντος του AutoCAD αλλά και τις βασικές αρχές σχεδίασης σε δύο διαστάσεις 2D. Στο δεύτερο, διάρκειας 20 ωρών, μαθαίνετε προχωρημένες τεχνικές σχεδίασης σε τρεις διαστάσεις 3D όπως και εκμάθηση τεχνικών για να δημιουργούμε ρεαλιστικά αντικείμενα στο χώρο. Μετά τη λήξη των μαθημάτων χορηγείται πιστοποίηση CCAD και CCADadv αντίστοιχα από την ACTA.

Η ACTA είναι ο πρώτος Τεχνοβλαστός που ιδρύθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο όρος Τεχνοβλαστός δηλώνει τη δημιουργία μίας εταιρίας ιδιωτικού δικαίου, που βασίζεται στη γνώση και την έρευνα του Πανεπιστημίου. H ACTA πρωτοπορεί, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα πιστοποιητικών γνώσεων πληροφορικής, εξειδικευμένων αλλά και επαγγελματικών, για την κάλυψη των σύγχρονων και μελλοντικών απαιτήσεων της αγοράς εργασίας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Αγ.Αντωνίου 20 και Καρατάσου
τηλ: 2331021061,6974338357
ώρες επικοινωνίας 09:00- 21:00
site: http://ekedim-verias.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ