Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΠΡΟΣΦΟΡΑ Νοεμβρίου από το «Νano Wash»: Βιολογικός καθαρισμός+πλύσιμο έξω+κάτω με 50€!

Το «Νano Wash» στην Αγία Βαρβάρα Βέροιας δεν είναι απλά ένα πλυντήριο αυτοκινήτων... είναι το απόλυτο spa για το αυτοκίνητό σου! Το «Νano Wash» διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων νανοτεχνολογίας, την κατάλληλη εμπειρία και την εμμονή στην τελειότητα, συνδυασμός που χαρίζει στο αυτοκίνητό σας το καλύτερο πλύσιμο της ζωής του.
Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του «Νano Wash» για όλο το μήνα Νοέμβριο και με 50€ θα έχετε βιολογικό καθαρισμό του αυτοκινήτου σας, καθώς και πλύσιμο έξω και κάτω!Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα: 6993540778 και 2331505357.
Το «Νano Wash» διαθέτει και ράμπα, για καθάρισμα του κάτω μέρους του αυτοκινήτου, ενώ ειδικεύεται και στο καθάρισμα της μηχανής του.



Η λεπτομέρεια και η λεπτοδουλειά είναι το φόρτε τους, ενώ όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι οικολογικά και απόλυτα ακίνδυνα, ιδανικά για μωρά!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και τις φωτογραφίες ενός αυτοκινήτου, πριν και μετά που... ανέλαβε το «Νano Wash» 


ΠΡΙΝ
















ΜΕΤΑ












Πλήρης καθαρισμός εσωτερικών χώρων - σαλονιού (καθίσματα, πλαϊνά, δάπεδα, οροφή, κονσόλα, χειριστήρια, πορτ μπαγκάζ, αεραγωγοί, ζώνες κλπ). 
Το «NanoWash» διαθέτει πρωτοποριακό παλμικό πιστόλι που καθαρίζει όλες οι λεπτομέρειες, κάνοντας και τα πιο δύσκολα σημεία να λάμψουν! Αεραγωγοί, θήκες, τασάκι, χερούλια, κουμπιά, πεταλιέρες, κιβώτιο ταχυτήτων, ακόμα και τα λάστιχα της πόρτας γίνονται σαν καινούρια. Γιατί εκεί που δεν πάει το χέρι, πάει το «NanoWash»! Δείτε το στην πράξη:



ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΑΡΙΩΝ
Ξεφορτωθείτε το έντονο κίτρινο χρώμα και τη θαμπάδα των φαναριών του αυτοκινήτου σας, η οποία δεν φεύγει με απλά πλυσίματα. Εμπιστευθείτε το όχημά σας στον ειδικό σε ότι αφορά πλύσιμο και περιποίηση! Ειδικά την περίοδο του χειμώνα που οι συνθήκες είναι επικίνδυνες, μην αφήνετε το θάμπωμα των φαναριών να κάνουν την οδήγηση δυσκολότερη. 




Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6993540778 και 2331505357


Καθαρισμός αυτοκινήτου
- Με σαπούνι νανοτεχνολογίας 13€
- Μηχανής 5€
- Κέρωμα αυτοκινήτου με κερί νανοτεχνολογίας 2€
- Καθαρισμός συντήρηση δερμάτων, ξεθάμπωμα φαναριών από 15€
- Κάθε Δευτέρα και Τρίτη , με κάθε πλύσιμο μέσα - έξω, ΔΩΡΟ το κάτω
- Ξεθάμπωμα φαναριών από 15€

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ