Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πρώτο θέμα η Ημαθία στο σίριαλ του ALPHA

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Μπήκαμε στις ζωές τους. Τους αγαπήσαμε! Είδαμε κάπου ανάμεσά τους έναν από εμάς ή κάποιον από τη δική μας οικογένεια. Απολαύσαμε τις τρέλες της μαμάς. Μοιραστήκαμε τις ανησυχίες του μπαμπά. Γελάσαμε με τα νεύρα της πεθεράς. Συγκινηθήκαμε με τις ερωτικές απογοητεύσεις των αδελφών. Κρύψαμε τα αθώα μυστικά της νύφης. Ακούσαμε με υπομονή τα ξεσπάσματα του γαμπρού. Και βεβαίως αναφωνήσαμε: μα αυτό είναι το… δικό μας ΣΟΪ! Και όμως, όλοι εμείς οι Ημαθιώτες έχουμε έναν ακόμα επιπρόσθετο λόγο να βλέπουμε το τηλεοπτικό σίριαλ του ALPHA «Το σόι σου».
Και ο λόγος γιατί, στην χθεσινή εκπομπή, όλοι οι πρωταγωνιστές μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Ημαθία. Αφορμή στάθηκε μια ατάκα της Ρένας Λουιζίδου που σχολίασε έναν Ημαθιώτη παίκτη του deal που κέρδισε αρκετά χρήματα στο τηλεπαιχνίδι. Στην συνέχεια η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το νομό μας, με τους ηθοποιούς να αναρωτιούνται που πέφτει επακριβώς η Ημαθία και αν πρόκειται για έναν όμορφο νομό ή όχι.
Η γνωστή ηθοποιός έδωσε την καλύτερη απάντηση στους συναδέλφους της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Βέροια είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας. Και όλα αυτά, ορισμένοι τηλεοπτικοί διάλογοι μέσα σ' ένα σίριαλ. Μάλλον σαν Ημαθιώτες, έχουμε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον σεναριογράφο, διότι η 
έμμεση διαφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση! .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ