Την Κυριακή 6/11 η δεύτερη ποδηλατοβόλτα προσφύγων στη Βέροια

Μετά την επιτυχημένη πρώτη δράση της Κυριακής, 23 Οκτωβρίου 2016, στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Αγ. Βαρβάρας, από μία σειρά δράσεων με τον τίτλο «Οικο-Διαδρομές στη Βέροια» του Ανθρώπινου Δυναμικού, της InterSOS και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και η οποία αφορούσε εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου, όλα είναι έτοιμα για την πραγματοποίηση της δεύτερης δράσης, την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016.
Συγκεκριμένα, η δεύτερη δράση θα αφορά διαδρομή με ποδήλατο στη λίμνη Αλιάκμονα και θα είναι η πρώτη διαδρομή με ποδήλατο έξω από το χώρο του Κέντρου Φιλοξενίας, στην οποία θα συμμετέχουν πρόσφυγες της δομής φιλοξενίας, εθελοντές και ποδηλάτες από τη Βέροια. Η συνάντηση των εθελοντών και των ποδηλατών θα γίνει στην πύλη του Στρατοπέδου «Αρματολού Κόκκινου», στην Αγ. Βαρβάρα, στις 10.00 π. μ. και μετά από σύντομες οδηγίες των υπεύθυνων της δράσης, η διαδρομή θα ξεκινήσει στις 10.30 π. μ. και θα είναι δίωρη, αφού πρόκειται για διαδρομή 10 χλμ.
Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις ποδηλατικές δράσεις, είτε ως εθελοντές είτε ως ποδηλάτες, μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους στο E-mail: a.dynamiko@gmail.com ή να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο των δράσεων Κώστα Σταμούλη στο 6977922421. Όλοι οι συμμετέχοντες, πρόσφυγες και εθελοντές, θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να έχουν απαραίτητα κράνος και καλή φυσική κατάσταση και θα συμμετέχουν στη δράση με δική τους ευθύνη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις