Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο... και 5' συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Ημαθίας

Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας, υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης 30/11, για να συζητηθούν θέματα σχεδιασμού και δράσεων από πλημμυρικά φαινόμενα, χιονοπτώσεις και παγετό, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Η συνεδρίαση έχει χαρακτήρα προληπτικό,
αλλά αυτή τη φορά τα γεγονότα μας πρόλαβαν και η κακοκαιρία «χτύπησε» πριν την προγραμματισμένη συνεδρίαση. 
Παρόλα αυτά, όπως ανέφεραν και οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν, δεν προέκυψαν προβλήματα στο νομό μας από τη χιονόπτωση, με τον Αντιπεριφερειάρχη να λέει χαρακτηριστικά πως «Υπάρχει επάρκεια αλατιού. Προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν. Μαθημένα τα βουνά απ' τα χιόνια, μακάρι να έριχνε και άλλο, καθώς το χιόνι όταν δεν δημιουργεί προβλήματα είναι χαρά». 
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, εκπρόσωπος του Στρατού, εκπρόσωποι των τριών δήμων, το Δασαρχείο και οι εθελοντές. 
Όπως αναφέρθηκε, το οδικό δίκτυο της Ημαθίας καθαριζόταν όλη τη νύχτα και δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, ενώ σήμερα που η χιονόπτωση θα σταματήσει, θα γίνει εκ νέου ρίψη αλατιού. 







ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ