Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγαλώνει η λίστα με τη δράση της σπείρας στην Ημαθία - Άλλες 4 κλοπές στην πλάτη τους

Τη δράση εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούταν σε διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια, αποθήκες και καταστήματα στην Ημαθία το τελευταίο δίμηνο, ξεσκέπασε η Ασφάλεια Βέροιας, με τη σύλληψη στις 14/11 τριών ατόμων (δύο ημεδαποί ηλικίας 41 και 30 ετών και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας). Οι δράστες είχαν διαπράξει 9 κλοπές σε αποθήκες, σπίτια και καταστήματα, 2 απόπειρες κλοπών από καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα η αξία των οποίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων, υπερβαίνει τις 5.000 ευρώ, ενώ διέπραξαν μία απόπειρα ληστείας σε ηλικιωμένο που τον ακινητοποίησαν στο σπίτι του, με σκοπό να αφαιρέσουν χρήματα που τυχόν διέθετε, ασκώντας του σωματική βία, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.
Σήμερα η Αστυνομία ανακοίνωσε συμπληρωματικά, ότι από την αστυνομική έρευνα - προανάκριση προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα διέπραξαν άλλες 4 κλοπές και συγκεκριμένα:
- 2 κλοπές από αποθήκες,
- 1 κλοπή από οικία και
- μία κλοπή σε καταφύγιο συλλόγου σε περιοχή της Κοζάνης, απ’ όπου αφαίρεσαν συνολικά ηλεκτρικά εργαλεία και διάφορα είδη η συνολική αξία των οποίων εκτιμάται στα 10.300 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους. Οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ