Quantcast

http://picasion.com/

Εντός έδρας ήττα με 23-24 και τραγική εμφάνιση για τον Φίλιππο

Την ήττα γνώρισε ο Φίλιππος Βέροιας το απόγευμα του Σαββάτου με 23-24 μέσα στην έδρα του από τον Αερωπό Έδεσσας μετά απο πολύ κακή εμφάνιση. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη νίκη του Αερωπού στο πρωτάθλημα ο οποίος αγωνίζεται για την παραμονή. Οι γηπεδούχοι μέτριοι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με λάθη δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ένα προβάδισμα το οποίο έφτασε στα 4 γκολ διαφορά αλλά και ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο β’ ημίχρονο με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα σε έναν αγώνα με δραματικό φινάλε. Ο αγώνας είχε διακυμάνσεις στο σκορ καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν και κράτησαν τη διαφορά μέχρι τα τελευταία λεπτά του α’ ημιχρόνου αλλά με ένα ξέσπασμά του ο Φίλιππος ανέτρεψε τη διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ 9-8 υπέρ του.

Ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο β’ ημίχρονο έφερε τον Φίλιππο να προηγείται με τέσσερα γκολ διαφορά αλλά η διαφορά αυτή εξανεμίστηκε και ταυτόχρονα μια διαφαινόμενη άνετη επικράτησε μετατράπηκε σε μια απρόσμενη ήττα.

Ο Αερωπός κατόρθωσε να ισορροπήσει το παιχνίδι από τα μισά του β’ ημιχρόνου και πήρε μια διαφορά ενός έως δυο τερμάτων την οποία κατόρθωσε να διατηρήσει μέχρι το τέλος.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ.κ. Νάσκος και Χαρίτσος και ήταν μέτριοι.

Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΣ Αερωπός Έδεσσας 23-24

Οι Συνθέσεις:

Φίλιππος Βέροιας (Σεϊρεκίδης):
Αρβανιτίδης, Νικολαϊδης 3, Ζλατάνος, Μιχαηλίδης, Δομπρής 1, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης, Τριανταφυλλίδης 3, Μπουκοβίνας, Κωστακίδης 9, Αποστολίδης, Κόντης, Μπαλτατζής, Βραζάλιτσα 3, Παπαδόπουλος 1, Ζούλφιτς 3.

ΠΑΣ Αερωπός Έδεσσας (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας 2, Δούγιας 4, Κράλλης 4, Τόϊτος, Θεοδωρόπουλος 1, Δημάκης 1, Λιούμης, Βαφείδης, Σεϊρεκίδης 8, Χρυσός, Κυριακού 2, Μπαντής 2.

Τα πεντάλεπτα:
1-2, 3- 2, 3-4, 5-6, 6-8, 9-8, 13-9, 14-11, 18-15, 19-18, 20-22, 23-24.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ