Quantcast

http://picasion.com/

Ήττα με 2-0 για τη Βέροια στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα με δυο στημένα κατάφερε να πετύχει δυο γκολ εις βάρος της Βέροιας, να πάρει την τρίτη της νίκη τη φετινή σεζόν, και να σκαρφαλώσει στον βαθμολογικό πίνακα. Με όπλο της την έδρα της, επικράτησε της Βέροιας με 2-0 πανηγυρίζοντας την τρίτη της νίκη εντός έδρας και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα εις βάρος της ομάδας της Ημαθίας που
παρέμεινε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το πρώτο μέρος το ματς ήταν μοιρασμένο σε γενικές γραμμές, αλλά η Βέροια είχε την καλύτερη ευκαιρία. Η Κέρκυρα ναι μεν ήταν κάπως πιο κινητική, είχε περισσότερες τελικές με τον Τουράμ να είναι σε καλή ημέρα και είτε να δημιουργεί, είτε να χάνει κάποια όπως με την κεφαλιά που έπιασε στο 26ο λεπτό. Ωστόσο, η ομάδα της Ημαθίας ήταν αυτή που άγγιξε το γκολ στο 15’, όταν ο Λινάρδος έπιασε την κεφαλιά ύστερα από κόντερ του Άρτσε. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ελάχιστα στα πρώτα 45 λεπτά και είχαν αρκετά παθητικό ρόλο και γενικότερα οι δύο ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες κυρίως με γεμίσματα και οι αμυντικοί τους είχαν αρκετές επεμβάσεις με το κεφάλι. 
Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ διαφορετικό. Η Κέρκυρα μπήκε πιο δυναμικά και παραλίγο να ανοίξει το σκορ πολύ νωρίς, καθώς στο 46’΄ο πιο απειλητικός της παίκτης φλέρταρε έντονα με το γκολ. Ο Τουράμ έκανε σλάλομ, νίκησε τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων, όχι όμως και τον Λόπεθ σε σουτ που έκανε με το αριστερό με τον Ισπανό να διώχνει με τα πόδια. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν γερές βάσεις για τη νίκη οι γηπεδούχοι, σημειώνοντας δύο γκολ στα οποία ήταν μέσα τρεις παίκτες. Αρχικά, στο 52’, εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά ο Ζαραδούκας και οι Μαλόν-Τουράμ μονομάχησαν, αλλά ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με το στήθος. Δέκα λεπτά αργότερα, εκτέλεσε και πάλι κόρνερ από την ίδια πλευρά ο Έλληνας αμυντικός, η μπάλα πήγε στον Βραζιλιάνο επιθετικό που νίκησε αρχικά στον αέρα τον Μαλόν και στη συνέχεια τον Λόπεθ με κεφαλιά, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του.

Ουσιαστικά, από εκείνο το σημείο και μετά η Βέροια απείλησε ελάχιστα τους γηπεδούχους που αγχώθηκαν λίγο μετά το 62ο λεπτό και για την ακρίβεια μόνο στο πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι αγχώθηκαν οι παίκτες της Κέρκυρας. Στο 84’ ο Μεληκιώτης έκανε ωραία κίνηση μέσα στην περιοχή και ο Βενέτης του μάζεψε τα πόδια. Ωστόσο, ο Κουτζαβασίλης «καθάρισε» αποκρούοντας την εκτέλεση του Μεληκιώτη. 

Σε αυτό το σημείο «κλείδωσε» η νίκη της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου επί αυτής του Θωμά Γράφα που δεν μπόρεσε ουσιαστικά να αντιδράσει μετά το 2-0, καθώς η εικόνα της ήταν πολύ κακή και το πέναλτι προήλθε από καλή ατομική ενέργεια. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ