Quantcast

http://picasion.com/

Κωνσταντίνα - Μαρία - Ηλιάννα: Η μαύρη «θύελλα» του «VOICE»

Το νυχτερινό κέντρο του «VOICE», από την πρώτη κιόλας ημέρα που άνοιξε τις πόρτες του για τη φετινή χειμερινή σεζόν, ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη της διασκέδασης και κέρδισε σε όλα τα σημεία! Από την υποδοχή, μέχρι και την πίστα, προσωπικό και καλλιτέχνες συνεργάζονται άψογα για να προσφέρουν τα καλύτερα και να απογειώσουν το κέφι μέχρι το πρωί. Στην υποδοχή
του «VOICE», πάντα με χαμόγελο και ευχάριστη διάθεση μας καλωσορίζουν τρεις όμορφες παρουσίες, η Κωνσταντίνα, η Μαρία και η Ηλιάννα. 
Οι τρεις κυρίες αυτό το Σάββατο εμφανίστηκαν με total black look, διαχρονικό και πάντα σέξι, που η καθεμία το φόρεσε βάζοντας το προσωπικό της στυλ. Απλό μαύρο φόρεμα για την Κωνσταντίνα, με το βαθύ σκίσιμο να αποκαλύπτει τα τέλεια πόδια της, ενώ για τα μαλλιά επέλεξε ένα απλό χαλαρό πιάσιμο. Το little balck dress εξάλλου δε θέλει και πολλά... Σούπερ σέξι ολόσωμη φόρμα επέλεξε η Μαρία, με εφαρμογή που αγκάλιαζε το θηλυκό της κορμί, βαθύ ντεκολτέ και την ξανθιά της κόμη ανέμελη και... ωραία! Η Ηλιάννα τόλμησε το total leather, με παντελόνι και crop top που άφηνε ακάλυπτους τους άψογους κοιλιακούς της και τα εντυπωσιακά μακρυά μαλλιά της στο απόλυτο ίσιο. «Women in Black» τα κορίτσια του «VOICE»!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ