Quantcast

http://picasion.com/

Κρυσταλλία: «Ανυπομονώ για την έναρξη του VOICE»

Μπορεί να λείπει μερικούς μήνες από την νυχτερινή διασκέδαση της Βέροιας, αλλά απ' ότι φαίνεται επανέρχεται και μάλιστα δυναμικά. Ο λόγος φυσικά για την ταλαντούχα λαϊκή τραγουδίστρια Κρυσταλλία Βαρβαρίδου, η οποία θα εμφανιστεί στο νέο πρόγραμμα του «VOICE». Το «Παλιοκόριτσο» με την ιδιαίτερη φωνή της θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες του σχήματος και αναμένεται
να στρέψει επάνω της όλα τα καλλιτεχνικά βλέμματα. Η ίδια, σε δηλώσεις της τονίζει πως το κοινό της Βέροιας είναι ένα από τα καλύτερα που έχει συναντήσει στην καριέρα της και ότι η επιτυχία του «VOICE» θα στηριχτεί για μια ακόμα σεζόν στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ διεύθυνσης, καλλιτεχνών και προσωπικού. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις της:
«Σε λίγες ημέρες, ανοίγει το μεγαλύτερο νυχτερινό κέντρο της Ημαθίας. Ανυπομονώ πολύ για αυτό και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε τέλεια. Αν και έχω τραγουδήσει σε πολλές πόλεις της Ελλάδος, τολμώ να πω πως έχω γοητευθεί πραγματικά από την ποιότητα της διασκέδασης στη Βέροιας Η αγάπη και η στήριξη προς τους καλλιτέχνες είναι πολύ μεγάλη και αισθάνομαι πλέον την πόλη σας, σαν δεύτερο σπίτι μου. Η επιτυχία του «VOICE» θα στηριχτεί για μια ακόμα σεζόν στο πολύ καλό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας (διεύθυνση, τραγουδιστές και προσωπικό). Κύριο μέλημά μας είναι να προσφέρουμε στον κόσμο ένα πρόγραμμα αντάξιο των προσδοκιών του» κατέληξε η γνωστή ερμηνεύτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ