Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι μεταγραφές της Βέροιας που δεν έχουν παίξει ούτε λεπτό στη Super League

Η Super League διεκόπη αυτό το Σαββατοκύριακο εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων. Έχουν ήδη γίνει 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και έχουν συμπληρωθεί 360 αγωνιστικά λεπτά. Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν καταγράψει ούτε λεπτό στο πρωτάθλημα. Η ομάδα με τις περισσότερες προσθήκες που
δεν έχουν παίξει είναι η Βέροια. Πέντε είναι ποδοσφαιριστές που απέκτησε η «Βασίλισσα του Βορρά» το καλοκαίρι και δεν έχουν ριχτεί στη «μάχη». Δείτε ποιοι είναι:

1. Παναγιώτης Λινάρδος: Ο 25χρονος μέσος έπαιζε πέρυσι στον Παναιγιάλειο. Αποκτήθηκε με εισήγηση Αλέκου Βοσνιάδη, αλλά δεν έχει πάρει ακόμη το "βάπτισμα του πυρός".

2. Αντόνιο Τομάς: Ο 31 ετών Ισπανός ήρθε με εξαιρετικές συστάσεις, αλλά λόγω τραυματισμών δεν έχει παίξει ούτε λεπτό.

3. Μοχαμαντού Σισοκό: Ο 28χρονος Γάλλος μεσοαμυντικός επέστρεψε εφέτος στη Βέροια, στην οποία έπαιζε και τη σεζόν 2013-2014. Και αυτός έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς.

4. Μαρκ Ασίγκμπα: Ο Γκανέζος δεξιός μπακ, που μπορεί να παίξει και στόπερ, δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο στη Super League. Στη Βέροια παίζει δανεικός από τον Ολυμπιακό.

5. Δημήτρης Μαυριάς:
Ένας ακόμα παίκτης για τη Βέροια που αποκτήθηκε από τη Football League. Ο 20χρονος εξτρέμ προέρχεται από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ