Quantcast

http://picasion.com/

Αυτή είναι η νικήτρια των χθεσινών καλλιστείων «STAR MODEL» στη Βέροια (ΦΩΤΟ)

Η «BARBIE» ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Μια διαφορετική βραδιά διοργανώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 27/10 στο «VOICE live clubbing» στη Βέροια. Για πρώτη φορά, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός ομορφιάς, στην πόλη μας, που τα είχε όλα. Παρουσιαστές, καλλιτεχνικό πρόγραμμα και 10μελή κριτική επιτροπή. Στο διαγωνισμό για
την ανάδειξη του «STAR MODEL», συμμετείχαν 10 όμορφα κορίτσια από τη Βέροια και άλλες περιοχές. 
Την προσοχή και την... ψήφο της κριτικής επιτροπής έκλεψε η Μαρία Σιδέρη, μια εντυπωσιακή, ξανθιά παρουσία και φανατική οπαδός του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, κάτι που δεν έκρυψε από την πρώτη στιγμή που μας συστήθηκε. 
Η Μαρία, είναι «βετεράνος» σε διαγωνισμούς ομορφιάς, καθώς με το χθεσινό της τίτλο, έφτασε αισίως τους 14 στην καριέρα της ως μοντέλο. Τα καλλιτεχνικά και αθλητικά site της συμπρωτεύουσας έχουν ασχοληθεί ουκ ολίγες φορές μαζί της, καθώς η βαμμένη «μπλε» ξανθιά καλλονή, δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη από τις εξέδρες του γηπέδου.
Στο χθεσινό διαγωνισμό ομορφιάς στη Βέροια, έκλεψε τις εντυπώσεις και στις τρεις εμφανίσεις που πραγματοποίησε, καθώς ο αέρας της, το χαμόγελο και η αυτοπεποίθηση την έκαναν να ξεχωρίσει από τις συναγωνιζόμενές της. Μείνετε συντονισμένοι... Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ ολόκληρης της βραδιάς καλλιστείων στο «VOICE» Βέροιας.
Τον τίτλο στην ξανθιά καλλονή απένειμε ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Περικλής Παπαγιάννης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Ελαίας Γη» στη Βέροιας και ενός από τους χορηγούς της μεγάλης βραδιάς. Δείτε τη Μαρία Σιδέρη σε όλες τις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, με casual, μαγιό και βραδινό ένδυμα, καθώς και φωτογραφίες της από την... καυτή έδρα του Ηρακλή.















ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ