Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα gossip πριν και μετά την παρέλαση της Βέροιας

Μεγάλη ημέρα η ημέρα της παρέλασης στη μικρή μας πόλη, με το κέντρο να πλημμυρίζει από κόσμο και τους Βεροιώτες σε διάθεση εορταστική, από το ντύσιμο μέχρι και το «μέρα που είναι, θα φάμε έξω». Δύσκολη μέρα για τους έφηβους μαθητές, ειδικά τα κορίτσια, που αναγκάζονται να πιουν τον καθιερωμένο καφέ με τα όχι και τόσο κολακευτικό συνολάκι της παρέλασης.
Δύσκολη μέρα και για τους επισήμους, καθώς όχι μόνο έχουν να διασχίσουν όλη τη Μητροπόλεως, από το Ρολόι όπου και έγινε η κατάθεση στεφάνου έως το Δημαρχείο, αλλά θα παραμείνουν στην εξέδρα ή στις ειδικές θέσεις καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης.
Εκατοντάδες μάτια πάνω τους, καθώς γίνονται δέκτες πολλών σχολίων που αφορούν την εμφάνισή τους. Εμείς οι υπόλοιποι, πιο χαλαροί για το styling, περιμένουμε πως και πως, είτε να περάσει το σχολείο του παιδιού μας, ή στην καλύτερη περίπτωση, να τελειώσει ολόκληρη η παρέλαση, για να προλάβουμε ένα καλό τραπέζι για καφέ η φαγητό.
Αγαπημένο κομμάτι, η στιγμή της λήξης, όπου όοοολος ο κόσμος κατεβαίνει στο δρόμο, κάνοντας τη Μητροπόλεως να μοιάζει με πεζόδρομο, περπατώντας πάνω κάτω ανέμελα, χαιρετώντας πολλούς γνωστούς. Αν θέλετε και εσείς να περιηγηθείτε στη Μητροπόλεως λίγο πριν και μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου 2016, κάντε το μέσα από το φωτογραφικό φακό και την κάμερα του «Βεροιώτη».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:












ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ