Quantcast

http://picasion.com/

Συνεχίζονται οι δράσεις στη Βέροια για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

Μήνας πρόληψης του καρκίνου του μαστού ο μήνας Οκτώβριος και φέτος στο δήμο Βέροιας συστρατεύθηκαν για την ενημέρωση των πολιτών με κοινές δράσεις το ΚΑΠΑ, η ΚΕΠΑ, το ΠΕΔΥ Βέροιας, ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών. Αναλυτικότερα, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία στο κέντρο της πόλης, με σημείο συγκέντρωσης την πλατεία Δημαρχείου και στην συνεχεία πορεία προς στις οδούς Μητροπόλεως - Βενιζέλου - Κεντρικής που θα καταλήξει στο σταυροδρόμι Ιπποκράτους και Πρ. Ηλία, όπου και θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση. Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Δημαρχείο.
Τη Δεύτερα 24 Οκτωβρίου και ώρα 6.30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο καφέ «Σερεμέτα» με θέμα: Η ζωή μετά…
Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6.30 μ.μ. στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού»
Σας επισημαίνουμε ακόμα ,ότι στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών θα εκτεθεί φωτογραφικό υλικό από την φωτογράφο Τσαμπά Βασιλική με ανάλογη θεματολογία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ