Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία στον ρόλο του Προέδρου των Καλλιστείων ο Περικλής Παπαγιάννης!

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο του «VOICE» ο διαγωνισμός ομορφιάς που διοργάνωσε η «unique star». Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων ήταν ο Βεροιώτης επιχειρηματίας Περικλής Παπαγιάννης. Ο ιδιοκτήτης του μεζεδοπωλείου «Ελαίας
Γη», αντεπεξήλθε επάξια στον ρόλο που του ανατέθηκε, ενώ με τον εκρηκτικό και κοινωνικό του χαρακτήρα, έδωσε μια διαφορετική πινελιά στο διαγωνισμό. Από την αρχή μέχρι το τέλος, φρόντισε να είναι δίκαιος και να μην επηρεάσει τους υπόλοιπους κριτές, μη απαντώντας στις επίμονες ερωτήσεις του παρουσιαστή για τη δική του προτίμηση ανάμεσα στις κοπέλες.


Όταν έφτασε η στιγμή μάλιστα να απευθύνει ερώτηση στην διαγωνιζόμενη, φρόντισε να «ροκανίσει» με το δικό του στυλ το χρόνο, έτσι ώστε να αποφορτίσει την κοπέλα και να της δώσει τον απαραίτητο χρόνο να σκεφτεί την απάντηση. 
Πολύτιμοι σύμμαχοι στο έργο του προέδρου ήταν οι δύο παρουσιαστές της εκδήλωσης ο Μπάμπης Μπατσάρας, γνωστός και ως «Τραλαλά», η εκρηκτική Λία Παπαδάκη, καθώς και τα υπόλοιπα 9 μέλη της επιτροπής, που απαρτιζόταν από ανθρώπους του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου της Βέροιας και όχι μόνο.
Η μεγάλη νικήτρια των καλλιστείων ήταν η Θεσσαλονικιά Μαρία Σιδέρη, στην οποία ο κύριος Παπαγιάννης εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και με ιπποτικό χειροφίλημα της χάρισε την κορδέλα και το στέμμα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, το εντυπωσιακό μοντέλο κέρδισε επάξια τον τίτλο, τόσο με την ομορφιά της όσο και με το χαρακτήρα της, αν και νωρίτερα όπως είπε... κοντραρίστηκαν για τα ποδοσφαιρικά, καθώς η Μαρία είναι «βαμμένη» Ηρακλής και ο κ. Παπαγιάννης δε σηκώνει κουβέντα για τη «Βασίλισσα του Βορρά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ