Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δείτε τις καλλονές που παρέλασαν στην πασαρέλα της Βέροιας!

Όλα τα είχε ο διαγωνισμός ομορφιάς που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Βέροια από την «unique star» και που τον φιλοξένησε το νυχτερινό κέντρο «VOICE». Ένα ζευγάρι παρουσιαστών, τον Μπάμπη Μπατσάρα, γνωστό και ως Τραλαλά και την Λία Παπαδάκη, 10μελή επιτροπή που απαρτιζόταν από ανθρώπους του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου της Βέροιας και όχι μόνο,
καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Πιλάτο Κουνατίδη στο τραγούδι και την Κρίστυ Άντονις με τρία οριεντάλ χορευτικά, 10 όμορφα κορίτσια από Θεσσαλονίκη και Βέροια, μαγιό, βραδινά, ερωτήσεις, αμηχανία, κορδέλες και στέμματα. Στην τελική πεντάδα πέρασαν 5 κορίτσια, που μοιράστηκαν αντίστοιχους τίτλους, ενώ η μεγάλη νικήτρια ήταν η Θεσσαλονικιά Μαρία Σιδέρη. Το μόνο που έλειπε από τα καλλιστεία της Βέροιας πάντως, ήταν οι ίντριγκες, τα μαλώματα και οι αδικημένες της βραδιάς. Όλα τα κορίτσια φάνηκε να το διασκεδάζουν, χωρίς στεναχωρηθούν για τα αποτελέσματα, ενώ αμέσως μετά το διαγωνισμό, όλες μαζί διασκέδασαν με το live πρόγραμμα του «VOICE». Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του «Βεροιώτη»:
Τα κορίτσια πραγματοποίησαν 3 εμφανίσεις, με casual, μαγιό και βραδινό ένδυμα, περπάτησαν στην πασαρέλα του «VOICE» και στο τέλος, ανέβηκαν όλες επί σκηνής για το τελικό και πιο τρομακτικό στάδιο, αυτό των ερωτήσεων. 




















































































































































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ