Quantcast

http://picasion.com/

«Ξέρεις πού» είναι το στέκι του «Αλέφαντου»;

Μάγκες σήμερα δεν θα μιλήσουμε για μπαλίτσα, αλλά για φαγητό. Όλοι σας γνωρίζετε ότι ο «Αλέφας» είναι λάτρης του ωραίου φαγητού και τρώει πάντα ποιοτικά και οικονομικά. Έρχεται προχθες ένα φιλαράκι μου και μου λέει: Είσαι να πάμε σ' ένα πολύ ωραίο μεδεζοπωλείο στην Πιερίων να φάμε ένα φανταστικό κότσι κι ένα χιουνκιάρ μπεγεντί να γλύφεις τα δάχτυλά σου;
Έχει και τσουπλέκι που λιώνει μέσα στο στόμα σου και για τα γιαπράκια αυγολέμονο δεν σου λέω τίποτα. Μέσα του απαντάω ρε μεγάλε, αλλά πολύ ανεβάζεις τον πήχη με αυτά που λες.


Και ποιο μαγαζί είναι αυτό τον ρωτάω. Ξέρεις που μου απαντάει. Ρε τράβα μια βόλτα στη Νάουσα να δεις αν έρχομαι άμπαλε που θα μου κάνεις και αστειάκια. Όχι ρε εσύ, έτσι λένε το μαγαζί μου δικαιολογήθηκε. «Ξέρεις που». Και είναι Πιερίων 70. Α! Εντάξει του λέω, πάω πάσο. Δεν είχα να ξαναπάει στο συγκεκριμένο εστιατόριο και είπα να το παίξω και αυτό λίγη μπαλίτσα. 
Μάγκες, έπαθα την πλάκα της ζωής μου. Αυτό δεν ήταν Κότσι, αυτό ήταν σκέτη απόλαυση. Καραμέλα που λιώνει στο στόμα λέμε τωρα. Οι γάστρες όλες σκέτη ηδονή ρε παιδάκι μου.
Οι σαλάτες; φρέσκες και δροσερές. Για τα γιαπράκια και τα ορεκτικά τι να πεί ο Αλέφας; τρία μηδέν στο ημίχρονο. Και εξυπηρέτηση και φιλικό περιβάλλον, τα πάντα όλα. Μάθε φαγητό από τον Άρχοντα!

Γνωρίζετε πολύ καλά πως ο «Αλέφας» δεν αναφέρεται συχνά σε μαγαζιά, αλλά αυτό ήταν το κάτι άλλο. Και από τιμές; Τζάμπα! Και επειδή γνώρισα και το αφεντικό που το έχει, θα ήθελα να του πω το εξής: «Μπράβο ρε Αταλασίδη για την μαγαζάρα που έφτιαξες». Το Champions League της γεύσης είσαι! Πιάσε και δύο μπύρες να σου αναλύσω Βέροια και ΠΑΟΚ. «Ξέρεις που» Πιερίων 70 τα πάντα όλα λέμε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ