Quantcast

http://picasion.com/

«Το' σκασε» το αλογάκι από την παιδική χαρά στο Τσερμένι

Και ενώ ο δήμος «τρέχει» ακόμα για την πιστοποίηση των παιδικών χαρών που έχει στην ευθύνη του, 21 στην πόλη της Βέροιας, οι γονείς συνεχίζουν να πηγαίνουν τα παιδιά τους στις παιδικές χαρές «με δική τους ευθύνη» όπως αναγράφεται και στις προειδοποιητικές πινακίδες στην είσοδό τους. Και πάνω που λέμε πως όλο και πλησιάζουμε το στόχο, αφού πριν 2 χρόνια περίπου ήταν
που ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ανέφερε ότι τα όργανα σε όλες τις παιδικές χαρές έχουν αντικατασταθεί με πιστοποιημένα και περίμενε να περάσει ο έλεγχος για τις πιστοποιήσεις, έρχονται οι φθορές να μας προλάβουν. 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η παιδική χαρά στην πλατεία Τσερμενίου, όπου όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης του «Βεροιώτη», το αλογάκι εδώ και καιρό έχει κάνει... φτερά και το μόνο που έμεινε είναι η βάση, τέσσερις σιδερένιοι πάσαλοι, «έτοιμοι να υποδεχτούν κάποιο άτυχο παιδάκι», όπως αναφέρει. Κάνει έκκληση μάλιστα σε κάποιον αρμόδιο να αντικαταστήσει άμεσα το όργανο ή να απομακρύνει τα σίδερα, καθώς είναι έτσι για αρκετό καιρό και αργά ή γρήγορα θα σημειωθεί κάποιο ατύχημα.
Πάντως, πέρα από οποιαδήποτε ευθύνη βαραίνει το δήμο ή τον γονέα σε μια τέτοια περίπτωση, εμείς οι ίδιοι οφείλουμε να σεβόμαστε τον τόπο που κατοικούμε και τους γύρω μας. Γιατί μπορεί το αλογάκι να δίνει πλεόν πριβέ χαρά σε κάποιο παιδάκι στο δωμάτιό του αλλά το να καταστρέφουμε ξένη περιουσία και μάλιστα να θέτουμε σε κίνδυνο τη ζωή συμπολιτών μας, είναι κάτι παραπάνω από μια βλακώδης κίνηση βανδαλισμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ