Quantcast

http://picasion.com/

«Συμφωνία Αλήθειας» της ΝΔ με τους αγρότες της Βέροιας

Ανοιχτή συζήτηση με θέμα το αγροτικό και με σύνθημα «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες» πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία το απόγευμα του Σαββάτου 15/10 στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ, στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ανοίξει γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας. Ομιλητές της εκδήλωσης, ήταν ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας
Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρης Μελάς, ο Υπεύθυνος της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων κ. Κων/νος Μπαγινέτας και ο Σύμβουλος σε θέματα Αγροτικών Συνεταιρισμών, Χρήστος Γιαννακάκης.

«Η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε αντιδημοκρατικό κατήφορο, πρόκειται για την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση των τελευταίων ετών. Όλοι οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο και να αντισταθούμε», ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή του ο κ. Αυγενάκης.
«Ξεκινήσαμε οδοιπορικό με τους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ακολουθήσουμε την απαίτηση της κοινωνίας και την εντολή του προέδρου μας. Η απαίτηση της κοινωνίας είναι να ακούσει αλήθειες και η «Συμφωνία αλήθειας» και ειδικά αυτή με τους αγρότες θα συνεχιστεί από όλους μας, γιατί πιστεύουμε ότι η ΝΔ είχε διαχρονικά μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με την αγροτιά και τους κτηνοτρόφους. Το ιδιαίτερο αυτό εκλογικό σώμα δεν κερδίζεται κατά παραγγελία αλλά επανέρχεται όταν του μιλήσεις καθαρά και αναγνωρίσουν τα λάθη που έκαναν και οι ίδιοι στις τελευταίες εκλογές. Πριν μερικούς μήνες οι αγρότες βγήκαν στους δρόμους γιατί ένιωσαν μια κυβέρνηση να τους κοροϊδεύει. Για τη ΝΔ το ζήτημα της αγροτικής παραγωγής είναι κομβικής σημασίας ζήτημα», ανέφερε  μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.
Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, ενώ απάντησαν και στα ερωτήματα που τους τέθηκαν από τους παρευρισκομένους, για τα το εργόσημο, τον ΕΛΓΑ, τη Νέα ΚΑΠ και άλλα θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν οι δήμαρχοι Αλεξάνδρειας και Νάουσας Παναγιώτης Γκυρίνης και Νίκος Κουτσογιάννης αντίστοιχα, ενώ παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, οι πρώην βουλευτές κ.κ. Χαλκίδης και Φωτιάδης και κα Μπατσαρά, πολιτευτές, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων αγροτών και κτηνοτρόφων από όλη την Ημαθία και πλήθος κόσμου.





































ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ