Quantcast

http://picasion.com/

«Αλέφαντος»: «Και μια εβδομάδα να έπαιζαν, γκολ δεν έβαζαν»

Κυρίες και κύριοι βασικά καλησπέρα σας. Είμαι ο «Αλέφας» και σήμερα θα σχολιάσουμε το χθεσινό ματσάκι της Βέροιας με αντίπαλο τον Πλατανιά. Ένα μάπα παιχνίδι που γρήγορα όλοι μας θα ξεχάσουμε. Και μια εβδομάδα να έπαιζαν οι δύο ομάδες γκολ δεν θα έβαζαν. Η Βέροια ήταν καλύτερη, αλλά τι να το κάνεις, όταν δεν δημιουργείς
ευκαιρίες; Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, στο 60 λεπτό της συνάντησης, με έπιασε ο ύπνος! Αν θέλεις να παραμείνεις στην κατηγορία, τέτοια ματς πρέπει να τα καθαρίζεις.
Γιατί αλλιώς θα χτυπάς αργότερα το κεφάλι σου στον τοίχο.
Η άμυνα πήγε πολύ καλά και μ' εξέπληξε αυτός ο Ασίγκμπα. Σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα, άπλωνε το παιχνίδι και ήταν εγγύηση αριστερά. Εντάξει, δεν είναι και ο Ρομπέρτο Κάρλος, αλλά το παλικάρι το τιμάει το μεροκαματάκι του.
Σ' ένα ματς που κανένας παίκτης δεν ήταν εξαιρετικός, ένα νέο παιδί κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο 22χρονος Λινάρδος στον χώρο του κέντρου έδειξε καλά αμυντικά και δημιουργικά στοιχεία και εξέθεσε ακόμα και έμπειρους αντιπάλους του. Ένα ταλαντούχο παιδί που πέφτει στα... βαθιά και προφανώς θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον.
Ο Μαλόν στο β' μέρος ήταν σαφώς καλύτερος και πιο επικίνδυνος. Στους κορυφαίους θα μπορούσε να μπει και ο Άρτσε εάν δεν είχε κάνει την... γκέλα με τον τρόπο που τελειώνει την φάση στο 34'. Βέροια και Πλατανιάς έδειξαν πως το ήθελαν αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση κανένας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
Αρχικά ο Πλατανιάς έδειχνε πιο καλή επιθετική εικόνα, στην συνέχεια η Βέροια ανέβασε στροφές και βελτιώθηκε αλλά και πάλι δεν άλλαξε κάτι ως προς τον δείκτη του σκορ. Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων αυτό που θα ήταν πιο δίκαιο θα ήταν μάλλον μία ισοπαλία, αλλά με γκολ. Πάντως, ήταν εμφανής και η απουσία του Καπετάνου. Μπροστά ο Βίτι, ήταν απελπιστικά μόνος.
Τώρα που το θυμήθηκα, τι αλλαγή ήταν αυτή που έκανες ρε Γράφα; Μου βγάζεις τον έξω δεξιά, τον Βασιλαντωνόπουλο και μου βάζεις στην θέση του τον αριστερό σου μπακ τον Ναβαλόφκσι; Μα είναι δυνατόν; Τι σχέση έχει με αυτήν την θέση ο Γεωργιανός;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ