Quantcast

http://picasion.com/

«Πρασινοφρουρός»: «Όλοι οι Βεροιώτες κρύβετε έναν Πασόκο μέσα σας»

Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π’ ανατέλλει μας οδηγεί, εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη σοσιαλιστική. Ελάτε μαζί μας και όλοι αδερφωμένοι να πάμε μπροστά κι αν μας σταθούν εμπόδιο σ’ αυτή μας την πορεία το δίκιο μας φωτιά. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους τους συντρόφους της Βέροιας. 6.578 κλικ το πρώτο άρθρο του
«Πρασινοφρουρού» στο «Βεροιώτη». Ρε εσείς τόσους ψήφους δεν έχει το ΠΑΣΟΚ σ' ολόκληρη την Ημαθία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!
Εμείς είμαστε το παλιό ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο! Και συνεχίζουμε: Πυρωμένες ρομφαίες, πυρωμένα σπαθιά, ο λαός των Ελλήνων πήρ’ απόφαση πια, δε θ’ αφήσει ποτέ σκλάβο να τον κρατούν, λαϊκή κυριαρχία, εθνική ανεξαρτησία όλοι όλοι ζητούν, λαϊκή κυριαρχία, εθνική ανεξαρτησία, όλοι όλοι ζητούν.
Ζήτω το ΠΑΣΟΚ σύντροφοι, όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό. Όχι στον Μητσοτάκη που θα φέρει σε εργασιακό μεσσαίωνα της κοινωνία μας. Είμαστε το κίνημα αντίστασης ενάντια στον Τσίπρα. Μας χαιρετάει, μας κλείνει το μάτι, αλλά εμείς κρατάμε ψηλά την σημαία του αγώνα. Την σημαία του ΠΑΣΟΚ.
Στηρίζουμε Φώφη Γεννηματά! Την κόρη του τεράστιου αυτού πολιτικού. Επί ΠΑΣΟΚ τρώγατε με χρυσά κουτάλια και τώρα μας γυρίσατε την πλάτη. Ντροπή σας. Γιατί, όλοι οι Βεροιώτες κρύβετε έναν Πασόκο μέσα σας.
Καλά να πάθετε. Επί ΠΑΣΟΚ είδατε προκοπή, ευημερία, επιδοτήσεις. Τώρα φάτε μνημόνια από τους λεγόμενους αντιμνημονιακούς Τσίπρα και Καμμένο. Γιατί αν ακούγατε τον Γιωργάκη από την αρχή, τώρα θα είχαμε βγει από την κρίση και θα είχαμε ανάπτυξη. Γιατί το ΠΑΣΟΚ έκανε έργα! Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό; Εμείς φέραμε το ζιβάγκο στην Ελλάδα!
Πάμε: Ένας λαός, μία ψυχή σε μια κοινωνία σοσιαλιστική, ένας λαός, μία ψυχή σε μια κοινωνία σοσιαλιστική. Μαζί οι εργάτες, μαζί οι αγρότες και οι φοιτητές, χιλιάδες υπάλληλοι καταπιεσμένοι και οι μαθητές. Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π’ ανατέλλει μας οδηγεί εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα λεύτερη σοσιαλιστική. Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π’ ανατέλλει μας οδηγεί.
Πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας θα είναι. ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, λαός στην εξουσία που έλεγε και ο μεγάλος μας ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου. Τσοβόλα δώστα όλα!
Αλληλεγγύη στον σύντροφο - δημοσιογράφο του αξέχαστου Πασοκικού καναλιο
ύ Βασίλη Μπουγιουκλάκη. Δόξα σε τιμή σ' αυτούς που κυνηγήθηκαν από το καθεστώς της Δεξιάς! Σ' αυτούς που έφαγαν καφάσι στο κεφάλι. Το παρακράτος δεν θα νικήσει τον λαό. Είμαστε οι Έλληνες σοσιαλιστές. Εκείνοι που θα φέρουν και πάλι την αλλαγή. Κουράγιο Βασίλη, είμαστε στο πλευρό σου. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ