Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«ΚΥΚΝΟΣ»: Το κορυφαίο καθάρισμα για παπλώματα και κουβέρτες στη Βέροια!

ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Το πάπλωμα και η κουβέρτα, μας κρατάνε ζεστούς όλο το χειμώνα κατά τη διάρκεια του ύπνου, το πλύσιμό τους όμως είναι μια δύσκολη υπόθεση για όλες τις νοικοκυρές. Οι κουβέρτες και τα παπλώματα που σκεπάζουν εμάς και τα παιδιά μας, χρειάζονται ειδική φροντίδα, τόσο για να μην καταστραφούν, όσο και για την αποστείρωσή τους, καθώς καθημερινά έρχονται σε επαφή με το σώμα μας και την αναπνοή μας. Το πλυντήριο «ΚΥΚΝΟΣ» σας δίνει την καλύτερη λύση, αναλαμβάνοντας το πλύσιμό τους, άνετα, οικονομικά και κυρίως με υποαλλεργικά υλικά.
Οι κουβέρτες και τα παπλώματα καθαρίζονται σε ατομικό επαγγελματικό πλυντήριο στεγνωτήριο, με αυτόν το τρόπο επιτυγχάνεται ο άψογος καθαρισμός κουβέρτας, παπλώματος, και η τέλεια αποστείρωσή τους. Χρησιμοποιούνται οικολογικά και υποαλλεργικά προϊόντα δίνοντας μοναδική αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής, για εσάς και την οικογένειά σας.
Το κάθε κομμάτι πλένεται μόνο του και δεν αναμιγνύεται με άλλα είδη άλλων πελατών. Αυτό γίνεται για να αποφεύγεται η μεταφορά δυσάρεστων στοιχείων κατά την πλύση από το ένα κομμάτι στο άλλο. Τηλ. επικοινωνίας: 23310 90001

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ