Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτά είναι τα «τσουχτερά» πρόστιμα της Τροχαίας

Είστε ένας μη τυπικός οδηγός της Βέροιας; Συχνά πυκνά παρανομείτε με αποτέλεσμα το περιπολικό της τροχαίας να ηχεί από πίσω σας, προκειμένου να σας βεβαιώσει παράβαση; Κατά την διάρκεια του γραψίματος από τους αστυνομικούς, αναρωτιέστε πόσο είναι το πρόστιμο που θα κληθείτε να πληρώσετε; Ο «Βεροιώτης» σας παρουσιάζει με λεπτομέρειες τα πιο βασικά παραπτώματα των οδηγών και κυρίως το ύψος των χρημάτων που θα κληθούν να πληρώσουν. Δείτε αναλυτικά:

1) Σας αρέσει να παρκάρετε σε χώρο ελεγχόμενης στάθμευσης (Ρ-69) το πρόστιμο είναι 20,00.

2) Σε εντελώς παράνομη στάθμευση (Ρ-39, Ρ-41, Ρ-42 και Ρ-43) το πρόστιμο αγγίζει τα 40,00 ευρώ.

3) Έχετε παραβιάσει το STOP μπροστά στα μάτια του αστυνομικού; Τότε σκούρα τα πράγματα. Θα πληρώσετε 700 ευρώ!

4) Φίλε οδηγέ, παραβίασες τον ερυθρό σηματοδότη στα φανάρια της εισόδου της Βέροιας; Τότε θα πληρώσεις 700 ευρώ!

5) Σου αρέσει να ανοίγεις το παράθυρο και να πετάς τσιγάρα, καφέδες, χαρτιά και πολλά άλλα, σαν γνήσιος Ελληναράς; Πάρε 200 ευρώ πρόστιμο και αν θέλεις ξανακάντο!

6) Τι;;; Είσαι οδηγός και δεν φοράς την ζώνη σου ή το κράνος σου στο μηχανάκι; Συλλυπητήρια κύριε οδηγέ. Πάρε μια 350 στο κεφάλι!

7) Εσύ φίλε συνεπιβάτη στο αυτοκίνητο ή στο μηχανάκι δεν φοράς αντίστοιχο ζώνη ή κράνος 100 ευρώ πρόστιμο.

8) Είσαι γνωστός κάγκουρας της Βέροιας. Οδηγείς χάριν εντυπωσιασμού και γκαζώνεις απότομα στην Μητροπόλεως; Πάρε μια 700 και εσύ στο κεφάλι...

9) Άφησες το αυτοκίνητό σου και ξέχασες να βάλεις χειρόφρενο; Τσουλάει από μόνο του; Δυστυχώς ο τροχονόμος δεν θα σου την χαρίσει. Πρόστιμο 100 ευρώ!

10) Είσαι ο λεγόμενος σπασίκλας οδηγός που πατάει συνέχεια και παρατεταμένα χωρίς λόγο τις κόρνες του αυτοκινήτου του; Μόλις εισέπραξες 20 ευρώ πρόστιμο.

11) Είσαι το αλάνι της Βέροιας; Έχεις βάλει στο αμάξι σου νέο ηχοσύστημα και θέλεις όλη η Βέροια να ακούει την μουσική σου; Περνάς από την Βενιζέλου και τρίζουν οι βιτρίνες των καταστημάτων; Λυπάμαι αγαπητέ οδηγέ αλλά το πρόστιμο είναι στα 200 ευρώ!

12) Σου αρέσει να προσπερνάς στην Πιερίων άλλα αμάξια αντικανονικά; Μόλις έχασες 700 ευρώ από την τσέπη σου...

13) Νομίζεις ότι είσαι ο «Σουμάχερ» της Βέροιας και κάνεις επικίνδυνους ελιγμούς; Τα νέα είναι πολύ δυσάρεστα για σένα. Μόλις τσίμπησες 700 ευρώ!

14) Είσαι η κλασική γκόμενα που μόλις πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου, μιλάς κατευθείαν στο κινητό; Είδες ακριβώς μπροστά σου τον τροχονόμο να σου κάνει νόημα; Σκούρα τα πράγματα. Μόλις τσίμπησες πρόστιμο 150 ευρώ.

15) Είσαι οδηγός οχήματος που δεν φέρει τα απαιτούμενα έγγραφα μαζί του; Βλέπε άδεια, ασφάλεια ή δίπλωμα. Εντάξει χαλάρωσε δεν τρέχει τίποτα. Θα πληρώσεις μόλις 20 ευρώ!

- Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πιο βασικά πρόστιμα που καθημερινά δεκάδες παραβάτες καλούνται να πληρώσουν. Σας ευχόμαστε να μην είστε ο επόμενος που θα κληθεί να πληρώσει τα τσουχτερά πρόστιμα της τροχαίας... Για αυτό μεγάλη προσοχή και σεβόμαστε πάντα τον Κ.Ο.Κ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ