Quantcast

http://picasion.com/

Αγιασμός για τη νέα χρονιά στο Σύλλογο Κοπανού «Η Μίεζα»

Το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, τελέστηκε ο αγιασμός για την έναρξη της νέας χορευτικής κι όχι μόνο χρονιάς του πολιτιστικού συλλόγου Κοπανού «Η ΜΙΕΖΑ». Το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε τους στόχους του συλλόγου για τη νέα χρονιά καθώς και τα καινούργια τμήματα τα οποία απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία
ενδιαφερόντων. Φέτος θα λειτουργήσουν ξεχωριστά τμήματα μακεδονικών, μικρασιάτικων, νησιώτικων και ποντιακών χορών, παράλληλα με τμήματα εκμάθησης λύρας, ζωγραφικής, σκίτσου, νταουλιού και γαστρονομίας. Όλα τα τμήματα έχουν στελεχωθεί με καταξιωμένους δασκάλους.
Την ημέρα αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας κ . Απόστολος Αποστόλου, ο πολιτευτής του νομού Ημαθίας και Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Ημαθίας κ. Απόστολος Εμμανουηλίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Νόπη Τσαγκαλίδου, κ. Δημήτριος Σέπκας και κα. Δώρα Μπαλτατζίδου, ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας κ. Παύλος Σαρημιχαηλίδης, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού κ. Σταύρος Χουιλιλίδης και κ. Α. Μουρατίδης, καθώς και πολλά μέλη και παιδιά του συλλόγου μας.
Μοναδική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο διακεκριμένος τεχνίτης ποντιακής λύρας κ. Κ. Καραγκιοζίδης προσέφερε αφιλοκερδώς στον σύλλογο μας ένα από τα κομψοτεχνήματα του. Τέλος, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα εδέσματα που δημιούργησαν μέλη του συλλόγου και προσέφεραν τοπικές επιχειρήσεις.
Το Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου «Η ΜΙΕΖΑ» θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους παρευρισκόμενους και να ευχηθεί καλή σχολική και δημιουργική χρονιά.



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ