Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Χάρης Ακριτίδης

Από επιτυχία σε επιτυχία οδεύει η καριέρα του Βεροιώτη λαϊκού τραγουδιστή Χάρη Ακριτίδη. Συνεχίζοντας την παράδοση του στις επιτυχημένες σεζόν το διάσημο νυχτερινό κέντρο μας υποδέχεται το χειμώνα του 2016 μ' ένα σχήμα που θα πρωταγωνιστήσει στην νυχτερινή ζωή της αθήνας . Στη σκηνή του Συγγρού Live θα βρίσκεται ο Χάρης Ακριτίδης μαζί με τον Στάθη Ξένο. Ο πολυαγαπημένος μας λαϊκός τροβαδούρος Χάρης Ακριτίδης για μια ακόμα φορά περιμένει για να μας χαρίσει αξέχαστες νύχτες. Γεμάτες χορό και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο διάσημος τραγουδιστής αυτόν τον χειμώνα θέλει να μας αποδείξει πως αξίζει την εκτίμηση μας μιας και είναι μια υπέροχη λαϊκή φωνή. Είναι και καταπληκτικός στην σκηνική του παρουσία.
Δεν αφήνει καμία βραδιά να περάσει χωρίς να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Ενώ η όρεξη του για τραγούδι μας ανεβάζει το κέφι. Στο νυχτερινό κέντρο Συγγρού live 2016 ο φετινός χειμώνας προβλέπεται επεισοδιακός! Μάλιστα, ο Χάρης Ακριτίδης μαζί με τον Στάθη Ξένο και τον μαέστρο τους περιμένουν όποιον ενδιαφέρεται την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 19.00 στο Συγγρού Live για οντισιόν, με... αντικειμενικό κριτήριο ώστε οι καλύτεροι να ανταμειφθούν! Ο Χάρης Ακριτίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια, σε ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούσαν έντονα τα ήθη και τα έθιμα της ποντιακής παράδοσης.
Από πολύ μικρός εργάστηκε σε συνεργείο αυτοκινήτων ώστε να συνεισφέρει στην οικογένειά του, και μάλιστα γρήγορα εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους μηχανικούς αυτοκινήτων της πόλης. Μέσα του όμως υπήρχε πάντα η μεγάλη του αγάπη για την μουσική και το τραγούδι. Τόσο τα παραδοσιακά ποντιακά όσο και μελωδίες και στίχοι του Στέλιου Καζαντζίδη, του Στράτου Διονυσίου και του Μανώλη Αγγελόπουλου γινόντουσαν συχνά η αφορμή να σιγοτραγουδάει όπου βρεθεί και όπου σταθεί, με αποτέλεσμα να πιάνει αρκετά συχνά το μικρόφωνο σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Το ταλέντο του δεν άργησε πολύ να γίνει γνωστό και έτσι άρχισε σιγά σιγά να εμφανίζεται σε κέντρα διασκέδασης της περιοχής, διατηρώντας ωστόσο και την δουλειά του στο συνεργείο αυτοκινήτων. Στο πέρασμα του χρόνου όμως άρχισε να γίνεται ιδιαιτέρως δημοφιλής σαν τραγουδιστής και σύντομα τον κερδίζει η Αθήνα.
Περνώντας από αρκετές οντισιόν, θα τον αντιμετωπίσεις ο επιχειρηματίας Γιάννης Χέλιος, που γοητεύεται από την ζεστή μπάσα φωνή του και τον παίρνει αμέσως στο σχήμα του μαγαζιού του. Εκεί συνεργάζεται με όλα τα μεγάλα ονόματα της εποχής, γνωρίζοντας τη θερμή υποδοχή του κοινού της Αθήνας.Μάλιστα, εκεί θα γνωρίζει και τον κολλητό του φίλο Γιάννη Πλούταρχο καθώς και τον παραγωγό Μπάμπη Μπίρη, που θα του κλείσει το 1997 το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Polygram (Νυν Universal). Αμέσως κυκλοφορεί τον πρώτο του ολοκληρωμένο δίσκο, με γενικό τίτλο "Με τον άσσο στο μανίκι".
Πάνω που ο δίσκος ξεκινά να γίνεται επιτυχία ο άνθρωπος που τον πίστεψε και τον βοήθησε, ο Γ. Χέλιος φεύγει ξαφνικά από τη ζωή. Ο Χάρης, παρότι συγκλονισμένος και με κομμένα τα φτερά, μαζεύει τα κομμάτια του και ξεκινά να εμφανίζεται -ως καταξιωμένος πια τραγουδιστής- στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, δίπλα σε κορυφαίους συναδέλφους του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ