Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο δρόμο για την Εθνική ομάδα Ρυθμικής η Παπανώτα του Φιλίππου Βέροιας

Για την Αθήνα αναχωρεί στις 15 Οκτωβρίου η αθλήτρια του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας Παπανώτα Δήμητρα για να περάσει από αξιολόγηση για την Εθνική Ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής. Η Παπανώτα είναι η καλύτερη Νεανίδα στην πόλη της Βέροιας και ύστερα από έναν μεγάλο αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάφερε να καταταχτεί στην καλύτερη 15άδα της γενιάς της με αποτέλεσμα να κληθεί σε
εξεταστική διαδικασία για την στελέχωση του Ομαδικού Ρυθμικής Γυμναστικής. Ύστερα από 12 χρόνια ενασχόλησης με το άθλημα της Ρυθμικής ήρθε η δικαίωση που περίμενε καθώς όλοι οι κόποι και οι στόχοι της σιγά σιγά υλοποιούνται. 
Το άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικής χρειάζεται πολλές ώρες ενασχόλησης καθώς είναι ένα άθλημα που βασίζετε στην λεπτομέρεια παρόλα αυτά η Παπανώτα Δήμητρα κατάφερε να δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και ταυτόχρονα να είναι και άριστη μαθήτρια στο σχολείο. Για να φτάσει η αθλήτρια σε αυτό το αποτέλεσμα βοήθησε πολύ η προπονητική ομάδα του Φιλίππου, η προπονήτρια Χαβιαροπούλου Ηρώ η οποία έδειξε τα πρώτα βήματα στην αθλήτρια και μετέφερε την βάση του αθλήματος και στην συνέχεια στο αγωνιστικό κομμάτι την ανέλαβε η προπονήτρια Μωυσιάδου Κατερίνα και η μπαλαρίνα Knyazeva Natalia όπου δούλεψαν μαζί της λεπτομερώς.

Οι προπονήτριες του τμήματος Ρυθμικής του Φιλίππου δήλωσαν ότι είναι βαθιά συγκινημένες και ευχαριστημένες από το αποτέλεσμα. «Έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της αλλά με δουλειά και αγάπη για το άθλημα της Ρυθμικής μπορεί να φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα στο σύλλογο, στην Πόλη της Βέροιας αλλά και στην Χώρα μας. Της ευχόμαστε ότι καλύτερο και καλή τύχη στο δρόμο που της ανοίγεται».

Στην συνέχεια η αθλήτρια του συλλόγου Παπανώτα Δήμητρα δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενη με την κλήση της Γυμναστικής Ομοσπονδίας, ευχαριστεί όσους την βοήθησαν να φτάσει σε αυτό το σημείο, προπονήτριες - μπαλαρίνες αλλά και τους γονείς της που στάθηκαν δίπλα της. Συνάμα παροτρύνει τις αθλήτριες του Φιλίππου να δουλέψουν σκληρά για να φτάσουν στους στόχους τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ