Quantcast

http://picasion.com/

Βαρούχας: «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι»

ΒΑΡΟΥΧΑ, ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ
Αρκετός λόγος έχει γίνει από το βράδυ της Δευτέρας σχετικά με σφυρίγματα του αγώνα στη Βέροια. Ο γνωστός καθηγητής διαιτησίας σχολίασε τις επίμαχες φάσεις, κάνοντας λόγο για μία γενικά καλή διαιτησία από τον Βάτσιο. Για τη φάση που σήκωσε τον μεγαλύτερο θόρυβο, εκείνη του Κουτρουμπή, ο οποίος
βγάζει τη μπάλα πάνω στη γραμμή, ο Παναγιώτης Βαρούχας αναφέρει πως: «Ο παίκτης του Παναθηναϊκού διώχνει με τον ώμο τη μπάλα. Από καμία κάμερα δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι η μπάλα χτυπάει στο χέρι του». Από εκεί και πέρα υπάρχει ένα πέναλτι το οποίο ζητάει ο Παναθηναϊκός κι όπως σημειώνει ο κ. Βαρούχας: «Έπρεπε να δοθεί πέναλτι για χέρι του αμυντικού της Βέροιας σε τακουνάκι του Βιγιαφάνιες, γιατί το χέρι είναι απλωμένο». Επιπλέον γίνεται λόγος και για δύο αμφιλεγόμενες αποφάσεις σε περιπτώσεις οφ σάιντ. «Υπάρχει μία λάθος απόφαση του επόπτη (σ.σ.Λαζάρης), ο Μπεργκ είναι οριακά πίσω από την άμυνα της Βέροιας κι από δική του ενέργεια βγαίνει ο Ιμπάρμπο τετ α τετ κι αστοχεί», ενώ για το γκολ της ισοφάρισης της Βέροιας, σημειώνει:
«Φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα οφ σάιντ, δεν είναι πίσω από την άμυνα ο παίκτης της Βέροιας, άρα σωστά συνεχίστηκε το παιχνίδι και μέτρησε το γκολ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ