Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για τα καθημερινά διατροφικά λάθη μίλησε στη Βέροια η Διαιτολόγος Ξένια Παπαναστασίου

Στο fitness studio «Τρόπος Ζωής» της Ζωής Βασιάδη βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 22/10 η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου, όπου και πραγματοποίησε ομιλία σχετικά με τους καταλληλότερους συνδυασμούς τροφίμων και το σωστό μέγεθος μερίδας. Η ομιλία πολύ σύντομα μετατράπηκε σε μια χαλαρή συζήτηση, με το ακροατήριο
να συμμετέχει ενεργά, καταθέτοντας ο καθένας τις δικές του απορίες αλλά διατροφικές συνήθειες.
Όπως αποδείχθηκε, συχνά είναι τελικά τα λάθη που κάνουμε στη διατροφή μας, όπως ακατάλληλοι συνδυασμοί τροφών και παραπλανητικές μερίδες, που αυξάνουν το βάρος μας ή «σβήνουν» το μεταβολισμό μας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα η πίτσα και άλλα αγαπημένα σνακ, που το μέγεθός τους έχει αυξηθεί πολύ με το πέρασμα των χρόνων. 
Μάθαμε επίσης πως η λήψη 200 μόνο παραπάνω θερμίδων την ημέρα, μπορεί να μας φορτώσει με 10 κιλά σε ένα χρόνο και μάλιστα χωρίς να το καταλάβουμε! 
Η Ξένια Παπαναστασίου, μας εξήγησε πως να μετράμε τις μερίδες ανάλογα με το είδος της τροφής και το κυριότερο πως να συνδυάζουμε σωστά τις τροφές μας έτσι ώστε όχι μόνο να λαμβάνουμε το 100% των πολύτιμων συστατικών τους αλλά και να απογειώσουμε το μεταβολισμό μας.
Η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ξένια - Μαρία Παπαναστασίου, διατηρεί το γραφείο της «Περί... Διατροφής» στη Βέροια, στην οδός Εληάς 2, στον 2ο όροφο. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 23310 72773.




ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ