Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συγκλονίζει ο σύζυγος της εγκύου από τη Βέροια: «Μέσα σε μια μέρα έχασα γυναίκα και παιδί»

Στο protothema.gr μίλησε ο σύζυγος της 31χρονης Στέλλας, που τα ξημερώματα της Τετάρτης άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ σε ένα μήνα περίμενε και το δεύτερο παιδάκι της, το οποίο οι γιατροί, παρά τις επίμονες προσπάθειες δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή. Συντετριμμένος από την ξαφνική και τραγική απώλεια, ο Δ.Θ. περιγράφει πως έχασε
γυναίκα και παιδί μέσα σε λίγες ώρες. «Πήγαμε στον παθολόγο και μας έδωσε αντιβίωση για κολικό. Ένα χάπι πήρε και αυτό ήταν. Λιποθύμησε, κάλεσα το ασθενοφόρο και τη μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ήταν ήδη νεκρή» λέει ο σύζυγος της άτυχης 31χρονης Στέλλας Θωμαδάκη.
Η άτυχη γυναίκα παραπονιόταν τις τελευταίες ημέρες στο γιατρό της πως είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Εκείνος  όμως την καθησύχασε λέγοντας πως πρόκειται για απλούς κολικούς.
«Είχε τη καλύτερη εγκυμοσύνη. Όλα πήγαιναν πολύ καλά και θα ερχόταν στη ζωή το δεύτερό μας παιδάκι. Όλα έγιναν μέσα σε μια μέρα .Μου παραπονέθηκε ότι είχε πόνους. Πήγαμε στο παθολόγο και μας έδωσε αντιβίωση για το κολικό. Ένα χάπι πήρε και αυτό ήταν. Λιποθύμησε, κάλεσα το ασθενοφόρο και τη μεταφέραμε στο νοσοκομείο. Ήταν ήδη νεκρή. Μέσα σε μια μέρα έχασα και γυναίκα και παιδί. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο. Περιμένω να δω τι θα μου πει ο ιατροδικαστής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σύζυγός της μιλώντας στο protothema.gr για τον άδικο χαμό της γυναίκας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ