Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλαϊτζίδης: «Κόσμημα η Σχολή Αστυνομίας στο Πανόραμα»

Στην Σχολή Αστυνομίας στο Πανόραμα, παρευρέθηκε σήμερα το πρωί ο Κώστας Καλαϊτζίδης. Ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε το παρών στην έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας και τόνισε χαρακτηριστικά πως η Σχολή αποτελεί κόσμημα για την περιφερειακή μας ενότητα. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση του κ. Καλαϊτζίδη:
«Παραβρέθηκα σήμερα Τρίτη στην έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Ακαδημίας, εδώ στη Βέροια, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η Σχολή υπό την ηγεσία του Αστυνομικού Υποδιευθυντού κ. Κούγκα Διονυσίου αποτελεί κόσμημα για την περιφερειακή μας ενότητα, προάγοντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και βοηθώντας την τοπική κοινωνία. Τόνισα στους εκπαιδευόμενους ανώτατους αξιωματικούς και εμπειρογνώμονες από όλες τις χώρες της Ευρώπης ότι Μακεδονία είναι Ελλάδα και Ελλάδα είναι Μακεδονία. Είναι η γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου, η γη του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, η γη του Βυζαντινού πολιτισμού.

Είναι η γη που γέννησε και διαμόρφωσε τις αξίες του ουμανισμού του δυτικού πολιτισμού. Και όλα αυτά δεν είναι λόγια. Είμαι σίγουρος ότι επισκεπτόμενοι όλοι τους τις Αιγές θα διαπιστώσουν την ιστορική αλήθεια που δεν μπορεί να παραχαράξουν με μυθεύματα και φαντασιώσεις οι γείτονες μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ