Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπαλάφας: «Λες και παίζαμε με την Μπαρτσελόνα»

Ο μέσος της Βέροιας, Σωτήρης Μπαλάφας, μίλησε στον Sport24 και την εκπομπή «Ανατροπή & πέναλτι» με τους Βασίλη Τεμπέλη, Δημήτρη Σαμόλη και Νίκο Συριώδη. Χαρακτήρισε «Μπαρτσελόνα» τον Παναθηναϊκό του πρώτου ημιχρόνου, ενώ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τους «πράσινους», τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Sport24 Radio 103,3:

Για το χθεσινό γκολ με τον Παναθηναϊκό: «Σούταρα κι όπου πάει. Η εκεί θα πήγαινε ή έξω…»

Για την εικόνα της Βέροιας στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό: «Θα μπορούσε να είναι 0-3 ή 0-4 το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Ηταν λες και παίζαμε με την Μπαρτσελόνα, δεν ξέραμε που πηγαίναμε. Οσο έμενε όμως το 0-1 και δεν είχαν καθαρίσει το ματς, είναι λογικό να βγουν μια-δυο φάσεις στο τέλος. Εκεί θέλαμε να το πάμε το παιχνίδι, εφόσον έμενε το 0-1. Είναι θετικό που αντέδρασε η ομάδα».

Για τον Παναθηναϊκό: «Ηταν λογικό να πέσει ο ρυθμός του στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την κούραση της Πέμπτης. Και με την Σταντάρ φάνηκε η κούραση που είχε μετά το 0-2″.

Για τη φάση με τον Κουτρουμπή: «Δεν την είδα καθόλου και δεν έχω άποψη».

Για την εμφάνιση του γκολκίπερ της Βέροιας, Τζόναθαν Λόπεθ: «Ηταν αρκετά καλός. Στα δύο χρόνια που είναι εδώ, έκανε την καλύτερη εμφάνισή του. Μην λέμε πολλά, κάνει ορισμένα εντυπωσιακά πράγματα».

Για την πορεία της Βέροιας μέχρι τώρα: «Αν μας έλεγες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ότι θα είχαμε 5 βαθμούς, μετά από τόσο δύσκολο πρόγραμμα, δεν θα το πιστεύαμε. Παλεύουμε όλα τα ματς. Στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό δεν ήμασταν καλοί, όπως και με τον Ατρόμητο».

Για το ξεκίνημα της ομάδας μετά τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία: «Για αρχή είναι ακόμη δύσκολα, δεν μπορώ να πω τίποτα. Βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, αλλά το κλίμα είναι καλό, είμαστε πιο οικογένεια τώρα».

Για τον προπονητή της Βέροιας, Θωμά Γράφα: «Δεν ήξερα τη δουλειά του κυρίου Γράφα. Νομίζω ότι είναι αδικημένος. Πρόκειται για έναν αρκετά διαβασμένο προπονητή, πάει αρκετά καλά την ομάδα και κέρδισε αμέσως το σεβασμό όλων μέσα στα αποδυτήρια. Βέβαια, τώρα θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα, που τα επόμενα παιχνίδια είναι στα μέτρα μας».

Για το πώς επέστρεψε ο ίδιος μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς: «Είναι αρκετά δύσκολο, γιατί μετά το πρόβλημα που είχα στον χόνδρο, έπαθα κάταγμα κοπώσεως. Ηταν δραματική η κατάσταση. Χρειάστηκε να κάνω δύο-τρεις εμφανίσεις για να συνέλθω».

Για το αν είναι συνεπής η διοίκηση της Βέροιας στις υποχρεώσεις της: «Είμαστε καλά με τις πληρωμές. Βέβαια, το να είσαι λίγο πίσω, δύο-τρεις μήνες, είναι φυσιολογικό. Στην Ελλάδα είμαστε, καταλαβαίνουμε…»

Για το ποια ομάδα από τις τέσσερις μεγάλες, που αντιμετώπισε η Βέροια, είναι η καλύτερη: «Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε πολύ καλύτερος μέσα στο γήπεδο. Πιο έτοιμη ομάδα, όπως έτοιμη ήταν και οι υπόλοιποι μεγάλοι, γιατί είχαν από νωρίς υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Και ο Παναθηναϊκός με εντυπωσίασε, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν λίγο καλύτερος. Εχει το προβάδισμα για τον τίτλο, αν και είναι νωρίς για να κρίνουμε».

Για τους παίκτες που τον εντυπωσίασαν από τον Παναθηναϊκό: «Ο Ιμπάρμπο είναι πολύ καλός. Είχε καλή συνεργασία με τον Μπεργκ. Και ο Γουκάσο κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο».

Για το ματς που έχει σημαδέψει την καριέρα του: «Μου έχει μείνει το 1-1 του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι, που πήραμε την πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Πέρασα καλά στον ΠΑΟΚ, αν και… έφαγα κυνηγητό από κάποιους δημοσιογράφους και από τον κόσμο. Οταν πήγα να παίξω στην Ουκρανία, ο δεύτερος χρόνος ήταν πολύ καλός».

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: «Θα ήταν πιο δίκαιη η ισοπαλία. Είχε καλές φάσεις, ήταν ωραίο παιχνίδι. Οσο για αυτά που έγιναν, στην Ελλάδα είμαστε, ξέρουμε τι συμβαίνει…»


Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ: «Δεν φτάνει να είσαι καλός στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν πρέπει να χάνεις τα ματς μέσα στην έδρα του. Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς από τη Βέροια και δύο από την Ξάνθη μέχρι τώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ