Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Αλέφαντος»: «Ρε εσείς, τι Καλάζνικοφ πολυτελείας είναι δαύτο;»

Μεγάλο και αρχοντικό διπλό του ΠΑΟΚ μέσα στην Τσεχία. Ο Δικέφαλος δεν έπαιξε την μπάλα της ζωής του, αλλά απέδειξε πως έχει βαριά φανέλα στην Ευρώπη. Ο Κλάους παστέλωσε δύο γκολάκια και έδωσε το δικό του μήνυμα για την συνέχεια. Προσοχή, το λέω και το ξαναλέω. Μπροστά ο Σαββίδης έπρεπε να είχε πάρει έναν μεγάλο σέντερ φορ που να βάλει 30 γκολ στο
Πρωτάθλημα. Ο Αθανασιάδης, καλός χρυσός, το τιμάει το μεροκάματο, αλλά 30 γκολ δεν μπορεί να σου πετύχει. Κάνανε λάθος που δεν πήραν έναν μεγάλο γκολτζή. Φαντάσου δηλαδή να είχες έναν Μπέργκ στον ΠΑΟΚ. Τα πάντα όλα! Την Κυριακή μεγάλο ματς στη Βέροια. Η «Βασίλισσα» θα αντιμετωπίσει τον Δικέφαλο, ο οποίος θα έχει την στήριξη 3.000 οπαδών του. Μεγάλο ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Αν η Βέροια παρουσιαστεί όπως με τον Πανιώνιο δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν κατέβει όμως σαν μαμ κακά και νάνι όπως στον Ολυμπιακό, τότε θα μετρήσουμε μπαλάκια. Όλα είναι ανοιχτά και η ισοπαλία θα θεωρηθεί πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι Παοκτσήδες είναι με την πλάτη στον τοίχο. Μετά την εντός έδρας γκέλα με την Ξάνθη δεν έχουν περιθώριο για άλλες βαθμολογικές απώλειες. Νομίζω πως η μάχη θα δωθεί στο κέντρο. Όποιος πάρει τον άξονα, αυτός θα είναι και ο μεγάλος νικητής. Η Βέροια πρέπει να παίξει έξυπνα, με σύστημα ταμπούρι και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Βαρόμετρο της ομάδας θα είναι ο Άρτσε. Ο Μεξικανός θα πρέπει να ηγηθεί της ομάδας. Θέλω να δω και αυτόν τον Βίτι. Μου άρεσε πολύ στη Νέα Σμύρνη, αλλά θέλω να τον σπουδάσω και σε ένα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι.
Άσχετο! Ρε εσείς, τι Καλάσνικοφ είναι αυτή η πρώην του Βίτι; Πω, πω, είδα φωτογραφίες στην ανάρτηση του «Βεροιώτη» και έμεινα παγωτό. Ρε εσείς τι νιμού πολυτελείας είναι δαύτο; Και επειδή ξέρω σου αρέσει το ωραίο μάτι, πάρε να 'χεις. (Κάντε κλικ ΕΔΩ). 

Πάμε τώρα λίγο στον Ολυμπιακό που θεωρώ πως είναι η χειρότερη χρονιά της σύγχρονης ιστορίας του. Αν δεν πάρει και φέτος το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ από αυτόν τον κακό Ολυμπιακό, τότε πότε θα το πάρει; Είδα το ματς του Ολυμπιακού με το ΑΠΟΕΛ. Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» τα είχε χαμένα. Οι μισοί θέλανε να χειροκροτήσουν και οι άλλοι μισοί αποδοκιμάζανε. Με την άμυνα τα είχαν όλοι. Εντάξει, το έχουμε πει τόσες φορές ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια σεντερμπακάρα, όμως εδώ έκανε λάθος και ο τερματοφύλακας.
Ο Μπέντο συνεχίζει το βιολί του. Έχω βγει και έχω πει ότι είναι ανέκδοτο αυτό που κάνει με τους τερματοφύλακες. Έχεις κύριε τον Καπίνο, το δικό μας παιδί, ανήκει στον Ολυμπιακό, είναι ελληνόπουλο, και ενώ πάει καλά τον αλλάζεις στα ευρωπαϊκά ματς; Γιατί; Αν είναι ντεφορμέ να τον αλλάξεις. Ροτέισον στους τερματοφύλακες χωρίς λόγο είναι γελοίο. Γιατί, κουράζεται ο γκολκίπερ; Ή θες να αναδείξεις τον τερματοφύλακα που ανήκει στη Γιουβέντους; Τον είδες πώς βγήκε στο γκολ που έφαγε; Και εντάξει, τρως το γκολ νωρίς. Δεν έπαιζες με τη Γιουβέντους, δεν έπαιζες με την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την Ατλέτικο. Δεν έπαιζες με την Μπάγερν. Δεν έπαιζες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή τη Σίτι, την Άρσεναλ. Με τον ΑΠΟΕΛ έπαιζες. Δεν μπορούσες να βάλεις 1 γκολ στον ΑΠΟΕΛ να μη χάσεις; Ο Γκουαρντιόλα τρία βρέθηκε να τρώει απ' τη Σέλτικ και όμως το 3-0 το έκανε 3-3! Αυτός ο προπονητής δεν μπορεί να πετύχει στον Ολυμπιακό, το λέω υπεύθυνα. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα ο Ολυμπιακός, και από τι ομάδες, από τη Λάρισα που έχασε στην Κέρκυρα και δεν νίκησε τον Ηρακλή στην έδρα της, και από το ΑΠΟΕΛ στο Καραϊσκάκη. Και τώρα έρχεται η ΑΕΚ. Πολύ κρίσιμο ματς το θεωρώ αυτό. Όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και για το βάρος της αποτυχίας. Αν στραβώσει τρίτο σερί παιχνίδι, πώς θα σηκωθεί μετά η ομάδα σας; Δεν μπορεί σε αυτόν τον Ολυμπιακό να μην παίζει ο Τσόρι Ντομίνγκες. Αρχηγός, προσωπικότητα, αυτός θα πάρει την μπάλα και θα μπουκάρει, θα σουτάρει. Ιδανικός στο τελευταίο μισάωρο που είχε κουραστεί ο ΑΠΟΕΛ και είχαν κλειστεί πίσω. Τι βάζεις την ...κουβαρίστρα μέσα αλλαγή! Και βάζεις και δεύτερο φορ τον Καρντόσο, κινήσεις απελπισίας, ε σου πέρασε τρίτο σέντερ μπακ ο ξύπνιος προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Και βγάζεις τον Φορτούνη, τον καλύτερό σου παίκτη, καλύτερος ήταν από τους άλλους. Τον σακατεύεις ρε!
Και τι σκηνικό είναι αυτό σε αλλαγή, να την παίρνεις πίσω επειδή φώναζε ο κόσμος και επειδή δυσφορούσε ο Μαρίν. Και εσύ κύριε Μαρίν, ποιος είσαι, χάλια σε είδα στο γήπεδο, εδώ είναι Ολυμπιακός, έβγα έξω γρήγορα. Και έμεινε σε όλο το ματς μέσα ο Σεμπά. Ρε δεν πάει στο γκολ ο Σεμπά. Δεν πάει στο γκολ ο Ελιονούσι. Δεν ξέρει μπάλα ο Ιντέγε να βγάλει φάσεις προσωπικές, να ντριμπλάρει και να σουτάρει, το έχετε δει ποτέ αυτό από τον φορ του Ολυμπιακού; Να ντριμπλάρει και να σουτάρει μια φορά. Πού είναι οι Έλληνες, ο Σιόβας, ο Μανθάτης, πού είναι ο Φορτούνης, να μην τον πειράζεις, πού είναι ο Μπουχαλάκης, πειράζεις και τον Καπίνο. Πού είναι ο Πάρντο που σαν τους άλλους που βλέπω θέλει δυο στα εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός πριν ένα χρόνο χάλαγε τον κόσμο στο Τσάμπιονς Λιγκ, τα έβαζε στα ίσα με μεγαθήρια. Και τώρα του κάνουν ζημιές ελληνικές και κυπριακές ομάδες. 
Με ρωτάνε σε καφενεία της Βέροιας, αν χωράει μαζί ο Φορτούνης με τον Τσόρι. Πλάκα κάνετε; Σε αυτόν τον Ολυμπιακό που βλέπουμε; Δηλαδή χωράνε μαζί «κουβαρίστρα» με τη «φτερούγα» και δεν χωράνε ο Φορτούνης με τον Ντομίνγκες; Βάζεις τον Μάρτινς μέσα να κάνει τι; Να δίνει την μπάλα δεξιά και αριστερά με ένα ΑΠΟΕΛ που ήταν πίσω ταμπουρωμένος; Βάλε τον Τσόρι μέσα να τους τρυπήσει. Και αν κέρδιζες ένα πέναλτι ποιος θα το χτύπαγε έχοντας έξω τον Φορτούνη και τον Τσόρι; Δεν πάει έτσι η ομάδα με αυτόν. Και φάνηκε προπονητάκος στην αλλαγή που πήρε πίσω. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ