Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Πατρίδα υποδέχθηκε τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης

ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 2/11
Με μεγαλοπρέπεια και παρουσία πλήθους πιστών και εκπροσώπων των θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24/10 στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Πατρίδα Βέροιας, η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, από την Ομώνυμη Ιερά Μονή στην Θερμή της Λέσβου. 
Τμήμα της Αγίας Κάρας του Αγίου Ραφαήλ, καθώς και ιερά Λείψανα των Αγίων Νικολάου και Ειρήνης, μετέφερε από τη Λέσβο στην Πατρίδα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων. 
Τα Ιερά Λείψανα θα παραμείνουν για 10 ημέρες, έως και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, μετά την Αγρυπνία που θα τελεσθεί στη μνήμη των Αγίων και αναμένεται να προσελκύσουν πλήθος πιστών, όπως φάνηκε και από την ημέρα της υποδοχής. 

Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε με όλες τις τιμές, καθώς στρατιωτικό άγημα από την Β' Μοίρα Καταδρομών παρατάχθηκε στα προπύλαια του Ιερού Ναού, ενώ παρέστησαν τμήματα των συλλόγων «Ευστάθιος Χωραφάς» Πατρίδας, Αγ. Βαρβάρας και Μικρασιατών Άμμου.


Καθημερινό πρόγραμμα ιερών ακολουθιών:
07:30-10:00 Όρθρος - Θ. Λειτουργία
17:30-19:00 Εσπερινός -Παράκληση στους Αγίους
Ο Ι. Ναός θα παραμένει καθημερινά ανοικτός από τις 07:30 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6974280706 (π. Διονύσιος)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ