Ο Σεφ του «Βεροιώτη» προτείνει: Κρασάτα σκαλοπίνια με μουστάρδα

Σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια φαρδιά κατσαρόλα με ελαιόλαδο σοτάρουμε τα φιλετάκια μας και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσουν καλά. Ρίχνουμε μια πρέζα αλάτι και μια πιπέρι, βάζουμε την πάπρικα και το (λευκό ξηρό κατά προτίμηση) κρασί και αφήνουμε να ρεντουίρει (εξατμιστεί). Αφού ανασάνει προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε απαλά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας.
Μαγειρεύουμε για ακόμη δύο λεπτά και είμαστε έτοιμοι για σερβίρισμα.


Υλικά: 2 κομμάτια ψαρονέφρι (κομμένα φέτες και ελαφρώς χτυπημένα)
1κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
1κ.γ. πάπρικα καπνιστή
200ml λευκό ξηρό κρασί
50ml ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι


Επιμέλεια: Γιώργος Μεταξάς